Arhiva

13. SALORI – Sajam lova, ribolova i turizma i 20. Motomobil

  Objavljeno 06.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira trinaestu po redu sajamsku priredbu – SALORI 2016., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

  Prirodno okruženje slavonsko-baranjske regije s bogatom lovnom osnovicom i ribljim fondom, obilje slavonskih šuma i riječnih tokova, kao i gospodarska obilježja slavonsko-baranjske regije osnovni su temelj razvoja sajamske priredbe lova i ribolova. Uz podršku Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, punu angažiranost i učinkovitost Lovačkog saveza Osječko-baranjske  županije, Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Osječkog sajma profesionalno je organizirano prethodnih dvanaaest, izuzetno uspješnih sajamskih priredbi. Stoga smo uvjereni da će trinaesta premašiti ostvarene rezultate zaključuju u Osječkom sajmu.

  Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz  mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti  obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

  13. SALORI – prijava

  13. SALORI – devizna prijava

  13. SALORI – hunting and fishing fair – aplication form

   

  20. Motomobil – sajam automobila i prateće industrije

  Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.

  Ovogodišnja sajamska priredba MOTOMOBIL održat će se od 15. do 17. travnja  na otvorenom i zatvorenom sajamskom prostoru PAMPAS.

  Dvadeseta sajamska priredba  MOTOMOBIL predstavlja prvorazredan događaj za  brojne zaljubljenike u automobile, motore i sve ostalo što prati  revijalna događanja, zanimljive prezentacije i premijere novih vozila. MOTOMOBIL 2016. u tri dana bit će atraktivan event za sve sudionike i posjetitelje.

  Motomobil 2016 – prijava za izlaganje