Arhiva

Blagdani uz Pilates u Centru Gea

  Objavljeno 25.11.2015
  OsijekNews redakcija

  Zima nam je definitivno stigla, blagdani su pred vratima, bliži nam se jedno od najromantičnijih i najradosnijih dijelova godine! Stižu nam lampice, kuglice, darovi, a Centar kulture tijela Gea pobrinut će se da, uz pečenje kolača i pripremu francuske salate, ne zaboravite na svoje tijelo i zdravlje. Kako bi vam dodatno zasladio, zagrijao i uljepšao posljednji mjesec ove godine, Centar Gea poklanja dvije članarine za Pilates!

  Pilates je drugačiji od većine grupnih, workout i fitness programa, a njegove specifične i kompleksne vježbe utječu ne samo na poboljšanje izgleda, nego i na drugačije doživljavanje vlastitoga tijela, fleksibilnost, koordinaciju, ravnotežu, poboljšanje zdravlja kralježnice i općeg stanja organizma te na produbljenje disanja. Pilates je graciozan, temeljit, odličan za učvršćivanje i oblikovanje tijela, jačanje mišića leđa, te se s pravom naziva jednim od najcjelovitijih programa za vježbanje ikada osmišljenih. Preko 100 godina stara i u svijetu vrlo popularna Pilates metoda u Centru Gea, Šamačka 11, provodi se na prostirci, velikoj i maloj lopti, BOSU polulopti, foam rolleru te uz gume i Pilates ring.

  U Centru Gea ovaj se program održava u dvije grupe – u 18:40 te u 21 sat. Više o terminima, centru i samom programu možete pronaći na http://centargea.com/ i na https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela/

  Centar kultur tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, sve su voiteljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, a vodi ga profesorica kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji.

  Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

  Potrebno je ispod ovog članka u komentar upisati: ‘OsijekNews.hr i ja u prosincu idemo na Pilates u Centar kulture tijela GEA!’

  Dobitnice su: Roberta Radaković Sačer i Maja Milaković! Čestitamo!

  S realizacijom članarine važno je započeti najkasnije 07.12.