Arhiva

Dobar početak godine za osječke zrakoplovne modelare

    Objavljeno 18.01.2015
    OsijekNews redakcija

    Članovi Aerokluba Osijek dobro su otvorili novu natjecateljsku sezonu, na otvorenom prvenstvu Slovenije, koje je održano u subotu 10. siječnja 2015.  Markovcihima pored Ptuja.

    U konkurenciji trideset modelara iz Hrvatske i Slovenije, Filip Glogoški je zauzeo drugo mjesto dok je njegov klupski kolega Josip Lučić bio treći. Pobjednik ovog natjecanja je Damir Kosir iz Zaprešića.

    Natjecanje je održano u kategoriji F1N dvoranskim modelima koji se startaju izbacivanjem iz ruke. Ovo je ujedno bila dobra uvertira za međunarodno natjecanje koje se održava u Osnovnoj školi Čeminac 24. siječnja 2015. koje, već osmi puta za redom, organiziraju Aeroklub Osijek i Centar tehničke kulture Čeminac.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u skoku na cilj

    9. – 10. Rujna 2017 godine održat će se Otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u skoku na cilj na sportskom Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!