Arhiva

Feel The Speed originalni, unikatni satovi!

  Objavljeno 23.04.2015
  OsijekNews redakcija

  Danas je uistinu teško biti zaljubljenik u automobile. Sveopća kriza, visoke cijene goriva i razne druge prepreke sve više ometaju oktanofile u izravnom konzumiranju svoje strasti. Čak je postalo društveno neprihvatljivo javno iskazivati svoju zaluđenost metalnim ljubimcima, jer je puno pristojnije pričati o tome kako auti uništavaju Zemlju, manja potrošnja postala je važnija od brzine i uživanja u vožnji, a budući da većina nas nema (dovoljno) novca, auti se biraju isključivo razumom, a ne srcem. Sve ovo, samo još izraženije, vrijedi i za one koji vole vožnju na dva kotača.

  Ali, ne mora biti sve tako crno. Ako se malo odmaknete od ustaljenih normi (a ljubiteljima automobila i motocikala to sigurno nije strano), moći ćete uvijek pronaći način za uživanje. Primjerice, dom nam je uvijek oaza i utočište od svih vanjskih utjecaja. Zašto onda ne bi u svoj stan ili kuću unijeli malo oktanskog duha?

  Zahvaljujući brandu „Feel The Speed“ u svom domu možete imati dijelove omiljenih automobila i motocikala, koji su na maštovit i domišljat način pretvoreni u vrlo originalan i zanimljiv namještaj ili vam pokazuju točno vrijeme.

  Eto, ako samo malo upotrijebite maštu, za samo djelić cijene nekog teško dostižnog automobila ili motocikla, u toplini vlastitog doma možete uživati u namještaju koji u cijelosti prenosi duh takvih vozila. Ili pogledati na takav sat, kako ne bi propustili omiljenu emisiju o autima. A možda još i ljepše, onima koji ‘trpe’ svoje partnere i slušaju njihove fantazije o tome kako će ‘jednoga dana’ kupiti taj i takav auto ili motor, ovi proizvodi mogu poslužiti kao idealan dar, kojim će zasigurno oduševiti njega ili nju.

  Ove unikatne satove ekskluzivno možete kupiti i putem KUPONI sekcije OsijekNews.hr portala po promotivnoj cijeni snižene 30%!

  Modeli:

  Clutch table clock – sat od automobilskog seta kvačila

  Disc brake table clock – sat od auto kočionih elemenata

  Disc brake table clock moto – Sat od moto kočionih elemenata

  Pogledajte više modela satova na našoj Facebook stranici – Fell The Speed

  Na svim modelima satova moguća su manja odstupanja u obliku i promjeru kvačila i kočionih diskova. Razlog tomu je što je proizvodnja bazirana na reciklaži i ručnom radu.