Arhiva

Gastronaut Festival u Pečuhu obećava dobru zabavu u sedam ambijenata

  Objavljeno 11.05.2015
  OsijekNews redakcija

  U subotu, 16. svibnja 2015. od 10:00 do 20:00 sati, na sedam lokacija – dvorišta zgrada i kuća u centru Pečuha – održat će se prvi Gastronaut Festival. Riječ je o interaktivnom festivalu koji Vas poziva da iskusite različite priče, ritmove, okuse i melodije u sedam različitih ambijenata – i to potpuno besplatno. Kušanje, koncerti i radionice otvoreni su tako za sve posjetitelje.

  U Eksperimentalnom dvorištu (Kiraly utca – Kiraly ulica 64) predstavljati će se nove linije gastronomije, praćene ugodnim razgovorima i radionicama. Dječje dvorište (Kiraly ulica 27) nudi programe za djecu tijekom cijelog dana. Living Court ili Živo dvorište (Kiraly ulica 11) prikazati će širok spektar sirove hrane.

  Elegantno dvorište (Kiraly ulica 1) je mjesto za gurmane koji ujedno vole i klasičnu glazbu. Dvorište čaša (Szechenyi trg 7-8) nudi iskustvo kušanja, ne samo vina i šampanjca, već i jela pripremljenih od njih.

  Dvorište piva (Ulica Janus Pannonius 10) mjesto je sve za ljubitelje piva. Piknik dvorište (Esze Tamas ulica 3) stvoreno je za one koji vole sjediti u prekrasnom malom parku, jesti svježe proizvode gastro tržnica i lokalne pekare, uz zvukove žive svirke.

  Više informacija o gastronomskom festivalu doznajte na stranici organizatora ili na njihovom Facebook profilu.