Arhiva

HSS poručio u Osijeku: SLAVONIJA ĆE PONOVNO POZELENITI – Slavoncima je dosta inata i demagogije

  Objavljeno 19.09.2015
  OsijekNews redakcija

  HSS s današnjim danom počinje svoju izbornu kampanju u Osječko-baranjskoj županiji i IV. Izbornoj jedinici s motivacijskim skupom u organizaciji Stručnog vijeća HSS-a Osječko-baranjske županije. No kampanja za HSS u našoj županiji počela je ranije.

  Započela je pobjedom na izvanrednim izborima u Općini Semeljci gdje su HSS i HSS-ov kandidat Grgo Lončerević doslovce pomeli ,,inadžije’ iz HDSSB-a! Mještani općine Semeljci su rekli DOSTA inatu, demagoiji i destrukciji i dali glas projektima i razvoju!

  [singlepic id=9863 w= h= float=none]

  HSS će zajedno s partnerima projektima i razvojem vratiti vjeru u bolje sutra građanima Hrvatske, a posebice Slavonkama i Slavoncima koje su nesposobna ,,kukuriku’vlast i lokalni ,,regionalci’ iz HDSSB-a doveli do na rub ponora poručio je predsjednik HSS-a Branko Hrg!

  [singlepic id=9862 w= h= float=none]

  HSS je s partnerima iz Domoljubne koalicije spreman provesti promjene u Hrvatskoj Zna kako pokrenuti gospodarstvu našoj županiji i Osijeku te cijeloj Hrvatskoj kroz programe pomoći realnom sektoru subvencijama, novim kreditnim linijama na rok otplate od 25 godina za poljoprivredu.

  Pokrenuti ćemo ciklus izgradnje Regionalnog centra u Osječko-baranjskoj županiji koji će omogućiti poljoprivrednim proizvođačima da se brinu samo kako povećati svoju proizvodnju kvalitetom i kvantitetom, a ne da kao danas moraju biti i bankari, pravnici, računovođe, birokrati – sve samo ne ono što u stvari jesu – proizvođači hrane!

  Zvonko Pongrac
  predsjednik