Arhiva

Polleo Sport otvara novu trgovinu sportske i zdrave prehrane u Westgateu

  Objavljeno 25.09.2013
  OsijekNews redakcija

  Polleo Sport, inače i vlasnik osječkog CityFitnessa, drži poziciju dobitnika nagrade Superbrands Croatia i djeluje kao najveći lanac specijaliziranih trgovina sportske prehrane i izravni distributer najekskluzivnijih brandova sportske prehrane. Uz već postojeće dvije trgovine u Zagrebu Polleo Sport trgovina nalazi se u Osijeku u Županijskoj 28. 

  Svečana otvorenje nove trgovine bit će upriličeno 28. rujna u 19 sati na prvom katu TC Westgate a tim povodom pripremljen je i raznovrstan cjelodnevni program. Trgovinu će otvoriti Željko Mavrović, legenda hrvatskog boksa i poznati poduzetnik, a otvorenju će nazočiti Renata Sopek, Viktor Drago Stjepan Božić, Mario Valentić, Žanamari Lalić, Zelg Galešić, košarkaški tim KK Cedevita i mnogi drugi.

  Ovakav smioni pothvat još je jedan pokazatelj gospodarskog oporavka i rasta industrije kao i odgovora na povećane potrebe kupaca zdrave prehrane. Sportska zajednica je ovakav potez kategorizirala kao hvale vrijedan i prijeko potreban.

  Inače, Polleo Sport primio je brojne nagrade, od kojih se posebno ističu Superbrands 2013, nagrada za ekološku odgovornost Green Superbrands 2013 kao brand koji njeguje visoku ekološku svijest u svijetu sporta.

  Trgovina je osnovana 2008. godine s misijom sportske edukacije i zdravog načina života, Od tada su vodeća tvrtka na području sportske prehrane i ostalih dodataka prehrani koja visoko educiranim osobljem i najvećim standardom usluga pruža najkvalitetnija individualna rješenja širokom rasponu klijenata. Uz sada već četiri trgovine vlasnici su i branda CityFitness.