Arhiva

POVRATAK OTPISANIH vol. 4

  Objavljeno 24.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Pozivamo vas sve da nam se pridružite 28. svibnja od 10 do 17 sati na lijevoj obali Drave (kod amfiteatra) kako bi zajedno slavili udomljavanje i obilježili te sudbonosne dane kada ste rekli DA svojim kerovcima i postali faca (i za njih i za nas) jer ste ih spasili udomivši ih- iz azila, s ulice, iz šinteraja… odakle god.

  Mi ćemo se pobrinuti za dobro raspoloženje i to tako što ćemo vam osigurati:

  dobru mjuzu iz srca Martine Dragušice
  – najbolju vege klopu na svijetu, u sljedovima- doručak u 10h i ručak u 14h,
  – najbogatiju tombolu na svijetu,
  – aukcije uživo,
  – jeftinu i dobru cugu,
  –  čitavu lepezu društvenih igara osmišljenih tako da se zabave I ljudi ali I psi

  Sve to odigrat će se pod budnim okom trenerice pasa Alenke Medak iz škole za Obuku pasa Prias i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

  Sve donacije prikupljene na Povratku otpisanih idu za naše kerovce kojih na skrbi imamo 180 u svakom trenutku i koji čekaju postati sretnici baš kao i ovi vaši. Pa eto i dodatnog motiva za doći i uživati.

  Udruga Pobjede vodi Sklonište za napuštene životinje u Nemetinu, prigradskom naselju Osijeka. U svakom trenutku brinemo o 180 napuštenih i nezbrinutih pasa. Još smo uvijek jedno od samo 6 skloništa u Hrvatskoj koja ne usmrćuju životinje nakon 60 dana  (od ukupno 30 registriranih) pa se u našemu Azilu uvijek traži mjesto više.
  Zajedno s našim sugrađanima/kama i u suradnji sa svim sektorima društva nastojimo promicati i provoditi politiku suživota sa životinjama, neusmrćivanja životinja u skloništima i pozitivnu politiku zbrinjavanja napuštenih i nezbrinutih životinja. Uporište pozitivne politike u rješavanju problema napuštenih životinja nedvojbeno leži u programima prevencije, a promocija i popularizacija udomljavanja u tome imaju neizostavnu ulogu.

  Upravo je to cilj i ovogodišnjeg Povratka otpisanih!

  Postanite dio ove pozitivne priče, pridružite nam se i pošaljimo zajedno poruku o važnosti udomljavanje, odgovornog skrbništva i prevencije napuštanja životinja.