GOSPODARSTVO

Poziv na konferenciju “Slavonika” – “Inspiriramo poljoprivredu”

Sudionici konferencije imat će priliku razgovarati o temama koje ih zanimaju te otkriti nove poslovne ideje.

    Objavljeno 10.04.2018
    Nikolina Ćosić

    Poljoprivredni fakultet u Osijeku, 6. ožujka 2018. održat će 3. nacionalna poljoprivredna konferencija „Slavonika“.  Organizator konferencije je agencija Apriori World, a podupiru ju Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Agronomski fakultet u Zagrebu, te Europska banka za obnovu i razvoj u svojstvu institucionalnog partnera.

    Očekuju da će konferencija, čiji je moto Inspiriramo poljoprivredu, i ove godine okupiti više od 350 sudionika. Uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, konferenciju će otvoriti ministar poljoprivrede, g. Tomislav Tolušić.

    „Slavonika“ je jedina nacionalna poljoprivredna konferencija koja povezuje sve dobne i stručne skupine u poljoprivrednom lancu, a u skladu s programskim sadržajem. Konferenciji će tako prisustvovati predstavnici ministarstava, poljoprivrednih agencija, zavoda, predstavnici udruga, poljoprivrednici i predstavnici OPG-ova, akademska zajednica, studenti poljoprivrednih studija, učenici poljoprivrednih srednjih škola, županijski i gradski odjeli za poljoprivredu i mediji.

    Cilj konferencije je donijeti zaključke i rješenja koja će pomoći hrvatskim poljoprivrednicima u stvaranju bolje i jače poljoprivrede kao ključnog čimbenika u razvoju hrvatskog gospodarstva. ”Pozitivne i korektivne mjere poljoprivredne politike”, ”Primjeri mladih poljoprivrednika”, ”Kako mladi poljoprivrednici vide hrvatsku poloprivredu?”, ”Financijski instrumenti u poljoprivredi”, a svi sudionici moći će sudjelovati na radionicama na temu ”Dobrobit životinja”, ”Proizvođačke organizacije” i „Zašto i kako brendirati hrvatske poljoprivredne proizvode?” – su teme o kojima će se razgovarati. Na konferenciji će biti prikazan primjer uspješnog programa iz Tajvana koji može  biti inspiracija poljoprivrednicima.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ