Arhiva

Stiže nam dugo očekivana In Da Sofa u Skuntali!

  Objavljeno 23.06.2017
  OsijekNews redakcija

  U petak, 30. lipnja 2017. godine po centralnoeuropskom vremenu u Sakuntala parku u sklopu Osječke ljetne noći održat će se prva u nizu bajkovito – erotsko – glazbeno – scenskih zabava sačinjenih od ljubavi, pozitive i plesa – IN DA SOFA!

  Vrućinu gradskog asfalta lakše podnesite uživajući na Sofi, pijuckajući osvježavajuća alkoholna pića ili ako baš morate, bezalkoholna, plešući u ritmu koji će zadavati resident DJ Kema (u zadnje vrijeme poznatiji kao majstor Tihomir), diskdžokej mr. Umbo i mr. Ivo Prodan – live sax experience. Trojac je to koji u ambijentalno uređenom prostoru garantira sate i sate vrhunskog plesa, kombinaciju svih butlift, pilates, fankšnl, joga i inih treninga poslije kojih dobijete mišiće kao Mitch iz Baywatcha (žene isto).

  Upad je naravno bespla, a lajtmotiv prve Sofe je noge gore što možete čitati s naglaskom koji sami želite – ili ih dižete u zrak i chillajte ili ih zapalite pa neka gore na plesnom podiju.

  Vidimo se u petak!

  Za više informacija pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA @Sakuntala park: Noge gore! // Osječka ljetna noć