Arhiva

U Argentum srebrnarnici u centru Osijeka od sada i zlatni nakit! Iskoristite do 25% popusta!

  Objavljeno 10.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Povodom sezone pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja svratite u ARGENTUM srebrnarnicu u centru Osijeka na adresi Kapucinska 27, jer od sada ARGENTUM u ponudi ima i zlatni nakit!

  Zbog širokog asortimana, većinom hrvatske proizvodnje, u Argentumu ćete lako odlučiti što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane, ali i za pričest, krizmu, krštenja, vjenčanja i mature.  Do kraja ovog mjeseca aktualni su i popusti do – 25%, koje vrijede bez obzira na način plaćanja.

  Naime, kada vam je cilj kupiti poklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna.

  Stoga, podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave rođendana, obljetnica krštenja, pričesti i Sv. potvrde detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako ćete najbolje obilježiti ove velike prigode. Iskoristite popuste u srebrnarnici Argentum i po sniženim cijenama pronađite zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku zlatnika i srebrnjaka za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

  Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne.  Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno – ne postoji ništa ljepše! Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

  Više informacija potražite na: www.argentum.hrFacebook stranici Argentum srebrnarnice
  ili u Argentum srebrnarnici u centru Osijeka na adresi Kapucinska 27, telefonski kontakt: 031 201 116

  Argentum_Zlatna ogrlica, Argentum, redovna cijena 2400,00_cijena s popustom 1800,00

  Argentum Zlatna ogrlica, redovna cijena 2400,00 – cijena s popustom 1800,00

  Argentum_Zlatne nausnice, Argentum_redovna cijena 840kn_cijena s popustom 672,00

  Argentum Zlatne naušnice, redovna cijena 840kn – cijena s popustom 672,00

  Argentum_Zlatni privjesak, Argentum_redovna cijena 360kn_cijena s popustom 324,00

  Argentum Zlatni privjesak,  redovna cijena 360kn – cijena s popustom 324,00