Arhiva

Brkovi na UFO festivalu – Pokušaj drugi

  Objavljeno 05.05.2014
  OsijekNews redakcija

  Da vas podsjetimo, sve je bilo spremno za nastup Brkova prošle godine, no baš prije njihovog nastupa, nastupilo je nevrijeme, koje ipak nije bilo uključeno u raspored festivala te je poremetilo sve planove i tako Brkovima oduzelo potrebno vrijeme za svirku.

  Nakon što su se gotovo godinu dana sakrivali u našem backstageu čekajući da pljusak prestane, Brkovi su napokon sigurni i spremni su izaći na binu pred svoje fanove. Ali, to će napraviti u petak 20. lipnja, kao headliner trećeg dana UFO 2014. festivala.

  U ovih godinu dana Brkovi su još više podigli svoju popularnost, a nedavno su izbacili u javnost i svoj četvrti službeni album, izuzetno zvučnog imena „Pizda Materina“, kojim su nastavili tamo gdje su stali, odnosno uveseljavati svoje fanove pjesmama o svakodnevnim brigama i zadovoljstvima običnog čovjeka, koji svoj život provodi unutar ovog podneblja.

  Brkovi su u Osijeku uvijek drag gost, pa tako i na vašem i našem UFO festivalu. A i kažu da ove godine neće pozvati kišu, pljusak, nevrijeme i sve što ide s tim, nego vjeruju kako će nastup proteći u miru i blagostanju, kao i svaki njihov koncert, gdje god svirali. Naravno, uz puno piva, pristojnog psovanja, skakanja, deranja i svog ostalog UFO trademark ponašanja.

  Da vas podsjetimo, ove godine UFO traje četiri dana i za vas imamo puno iznenađenja, a ovo je tek prva velika objava i pozivamo vas da pratite www.ufo.com.hr ili UFO Facebook fan page i saznate sve što vas zanima iz prve ruke.

  Živi bili, PAN popili, UFO posjetili, najbolje ikad se proveli!

  www.ufo.com.hr