Arhiva

Ena Šarac uspješno operirana u Njemačkoj – riješila se `tumora podstanara`

  Objavljeno 05.03.2013
  OsijekNews redakcija

  Osječanka Ena Šarac, koja je pokazala koliko je sućutna i humana, kad je zamolila sve ljude koji njoj žele uplatiti novac za operaciju da ga preusmjere na račune male Nore, uspješno je operirana u minhenskoj klinici. Kako je objavljeno na Facebook grupi osnovanoj kako bi se njoj pomoglo, ‘Ena se riješila podstanara tumora’.

  ‘Hvala svim ljudima dobre volje koji su bili uz našu Enicu, naš ponos, svatko na svoj način učinio je bar neki mali korak u njezinoj borbi, a ona nas naučila kako nikada ne treba klonuti duhom i ne samo to nego i kako se šaliti kad je najteže, kad je teško’, poručeno je putem Facebooka.

  Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu. Od rujna 2009. godine Eni se bolest počela vraćati, a terapije i operacije opet su dio Eninog života.

  Ova hrabra djevojka i veliki borac, operirana je u svibnju prošle godine na klinici u Bruxellesu gdje joj je veliki dio tumora odstranjen, a ostatak je potrebno tretirati daljim operacijama. Enina majka je nezaposlena, a otac joj je na minimalnoj plaći te se snalaze na sve načine kako bi Eni osigurali sve što joj je potrebno za ovako dugotrajno i financijsko skupo liječenje.

  Radio Osijek