GOSPODARSTVO

[NAJAVA] The Geek Gathering Meetup se vraća u Osijek

Nakon zagrebačkog i splitskog meetupa, na red je ponovno došao i osječki - mjesto odakle je The Geek Gathering nastao prije 11 godina.

    Objavljeno 06.05.2024
    Mihael Šilac

    S ciljem stvaranja zajednice koja će se okupljati radi razmjene znanja, ideja i umrežavanja, udruga The Geek Gathering organizira prvi ovogodišnji meetup koji će se održati u Caffe baru Trica, 9. svibnja s početkom u 19:00 sati.

    Osječka publika će ovoga puta imati priliku poslušati četiri izvrsna predavača koja će razgovarati o cyber security temama:

    Bojan Alikavazović (Infigo IS), otvorit će meetup s temom “Otvoreni izvori u analizi cyber inteligencije”. S obzirom da mediji čine ključnu kariku u stvaranju obavještajnih analiza za klijente, pravovremena i točna informacija je vrlo vrijedna. Bojan će u svom predavanju naučiti sudionike kako se koriste ti izvori da bi se dobile što vrijednije informacije.

    Matija Mandarić (Trend Micro) u svom predavanju će predstaviti sigurnosno razmišljanje i reći što je u osnovi “sigurnost” te će s publikom podijeliti najčešće mitove i zablude.

    Na kraju meetupa, čeka nas rasprava u kojoj sudjeluju Bruno Pavić (Končar Grupa) i Ivan Rimac (Barrage) gdje će s nama podijeliti svoje uvide u nove trendove, izazove i strategije za zaštitu u digitalnom prostoru.

    Nakon predavanja slijedi vrijeme za networking, na kojem će se sudionici moći povezati s istomišljenicima, razmijeniti ideje te steći nove perspektive na tehnološkom području.

    Ovakav događaj izvrsna je prilika za povezivanje i razmjenu znanja i iskustva između osoba koje dijele istu strast prema tehnologiji, programiranju, digitalnim medijima i drugim sličnim područjima.

    Ulaz je besplatan, ali je prije dolaska potrebno rezervirati svoje mjesto putem linka.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Međunarodna će se konferencija "GO - Graševina Osijek" održati u sklopu projekta Wine Tour Across Borders

    Graševina dobrodošlice u caffe baru Trica za međunarodnu konferenciju o graševini!

    Graševinom dobrodošlice u osječkom caffe baru Trica sutra počinje međunarodna konferencija o graševini kojoj je cilj pozicionirati i brendirati graševinu Više…

    Od sada možete kušati promociju nove koktel liste, samo u Trici!

    Promocija Craft koktela u Trici

    U trici će od danas biti moguće kušati vrhunske Craft koktele napravljene od strane vrhunskog koktel majstora Miroslava Kljaića. Miro Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla