ŽIVOT

Najbolji unisex parfemi: top 10 parfema

Odaberite svoj miris i svoje uspomene uz najbolje unisex parfeme! Ispunite život bojama što je više moguće!

Objavljeno 10.07.2024
Darija Kovačić

Savršen miris za njega i nju, koji spaja zajedničko jutarnje tuširanje, zajednički izlazak u grad i zajedničke poljupce. Unisex parfem je uvijek priča ne samo o jednoj osobi. To je spoj tijela i srca. Zato je MAKEUP za vas pripremio top 10 najboljih unisex parfema za vašu ludu ljubav.

Xerjoff Erba Pura

Erba Pura od Xerjoffa nije samo parfimisana vodica, to je putovanje u svijet rascvjetanog vrta citrusa, gdje je svaki akord poput posebne note u velikoj simfoniji prirode. Ovaj unisex parfem pravo je utjelovljenje lakoće i prirodne ljepote koji osvježava, čisti i daje eleganciju.

Ova kombinacija je poput prve klizaljke na plesnom podiju, gdje vas svaki korak vodi do novih senzacija i emocija. U srcu mirisa uronite u svijet voćnih nijansi, gdje ćete čuti melodiju preljevnih nota zrelog voća. Ovdje je svaki akord poput ugodnog šapata koji upija svu snagu i bogatstvo prirode. Xerjoff Erba Pura je više od običnog mirisa. To je način da izrazite svoju prirodnu ljepotu i eleganciju koja hipnotizira sve oko vas.

Diptyque Philosykos

Miris Diptyque Philosykos svojim će višestrukim nijansama impresionirati i odlučnog muškarca i nježnu romantičnu ženu. Njegov jedinstveni buket ispunit će svaki dan skladom i mirom, što će pridonijeti lakom rješavanju i najtežih zadataka, a ideje za nove projekte postat će originalnije i neočekivanije.

Ovaj svestrani unisex parfem pun je toplih ljetnih tonova. Zvukom Diptyque Philosykosa dominiraju slatke note kokosa, svježina zelenog lišća, mekoća bijelog cedra i delikatna aroma cvjetova smokve. Svaka nota ovog mirisa prožeta je bogatim naslijeđem grčke kulture. Složenost sastava skladno je spojena s njegovom jednostavnošću, što ovaj miris čini idealnim dodatkom elegantnom večernjem outfitu, elegantnim elementom poslovnog odijela ili originalnim naglaskom u svakodnevnom izgledu.

Maison Martin Margiela Jazz Club

Što se tiče jazza, na vama je da odlučite koju ćete skladbu zamisliti. A kada prvi put osjetite smoky-rum akorde opojne muške toaletne vode Maison Margiela Replica Jazz Club, atmosfera privatnog glazbenog kluba u koji će vas ovaj miris odvesti ovisit će o vašim sjećanjima.

Ovaj orijentalni drveni miris sviđa se i muškarcima i ženama, savršen za noćni izlazak ili hladniju sezonu. Dio je serije Replica mirisa inspiriranih uspomenama koje možete stvoriti s njima.

Escentric Molecules Molecule 01

Ne postoji ništa opojnije od nježnog poljupca, umirujuće od snažnog zagrljaja i ništa luksuznije od mirisa Eau de Toilette Molecule 01 Escentric Molecules. Njegove drveno-cvjetne note, naglašene mošusnim nijansama, pripadaju kategoriji “unisex parfema“.

Ovaj će miris savršeno naglasiti imidž muževnog gospodina i profinjene, elegantne mlade dame. Aromatični “labirint” Molecule 01 sastoji se od tri razine. Prva razina mami s mnogo svijetlog cvijeća. Nakon što ga prođete, naći ćete se na razini 2, gdje će vas dočekati umirujući mirisi plemenitih vrsta drva. Posljednja faza otkriva esenciju mirisa jedinstvenim akordom plemenite ambre i postojanog mošusa, koji se skladno stapaju u jedinstvenu kompoziciju.

Acqua di Parma Colonia

Za one koji žele izvući najbolje iz života, za ljubitelje stvarne kvalitete provjerene vremenom i za kreativne pojedince koji su uvijek otvoreni novim znanjima, Acqua di Parma Colonia kolonjska voda bit će pravo otkriće. Ovaj jedinstveni miris daje osjećaj sklada s prirodom i sofisticiranost koja je ostala aktualna od 1916. godine, pogodna i za muškarce i za žene.

Tanka perjanica pačulija s notama sandalovine bistri svijest i obavija je nježnim velom ljubavi. Otkrijte Italiju kroz miris provjeren vremenom.

Creed Aventus Cologne

Dugotrajan i nedvojbeno elegantan, miris Aventus Cologne poznatog francuskog brenda Creed nastavlja legendu svojih prethodnika, nudeći jedinstvenu voćno-fougère kompoziciju koja će bez sumnje privući pažnju.

Ova aromatična kreacija otkriva jedinstvenu čaroliju koja utjelovljuje najbolje osobine muževnosti i elegancije, omogućujući svojoj vlasnici da se osjeća nenadmašno.

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Moonlight Patchouli

Moonlight Patchouli Eau de Parfum Van Cleef & Arpels prenosi vas u svijet ljetnih noći u čarobnom vrtu, gdje se srebrna mjesečina stapa s aromama cvjetnih pupova, a zrak je ispunjen nježnim tamjanom.

Ovaj topao i zavodljiv unisex parfem impresionirat će vas na prvi udah, otkrivajući svoju raskoš očaravajućim nijansama. Uživajte u jedinstvenoj ljepoti svakog trenutka uz Moonlight Patchouli!

Maison Francis Kurkdjian 724

Osjetite nezaustavljivu energiju velikog grada, unesite dinamiku i ritam u svoj život uz svijetlu i izvanrednu unisex kompoziciju 724 iz Maison Francis Kurkdjian.

Ovaj urbani miris, obogaćen vibracijama metropole, prožet je drvenastim notama. Lagano igrajući kontrastima, daje osjećaj lakoće, a istovremeno održava napetost, sputava srce i pušta ga na slobodu.

Xerjoff 1861 Naxos

Sicilija je mjesto koje je ispunjeno jezikom vlastite ljepote, mirisa i tonova boja koji se razlijevaju okolo. Ne možete samo objasniti što je Sicilija, morate je osjetiti, uroniti u njenu atmosferu, u onaj poseban mediteranski duh koji ispunjava svaki kutak ovog osjetilnog otoka.

Miris XJ 1861 Naxos by Xerjoff nije samo unisex parfem, on je svojevrsna oda samoj Siciliji, njenoj hipnotičkoj ljepoti i bogatstvu dojmova. Ovo nije samo miris, to je putovanje u svijet mirisa, gdje svaki akord priča svoju priču o ovom čarobnom otoku.

Initio Parfums Prives Side Effect

Side Effect by Initio Parfums Prives nije samo parfem, to je emocionalno putovanje koje otvara nove dimenzije života. Ovaj unisex parfem utjelovljuje umjetnost užitka, nepredvidljivosti i slobode, što vam omogućuje da se osjećate kao pravi umjetnici u svijetu vlastitih osjećaja.

Njezin miris je dubinski odgovor na pitanje “Zašto je život tako lijep?” Utjelovljuje onaj rijetki trenutak kada svaka stanica vašeg tijela osjeti žar života i radost postojanja.

Odaberite svoj miris i svoje uspomene uz najbolje unisex parfeme! Ispunite život bojama što je više moguće!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Valja dodati kako 'fotka' otkriva taman - ništa, ali sugerira kako Minea ispod kožne jakne ima samo - kožu :)

Minea opet ‘golica’: Kap omiljenog parfema i koža na koži

Minea, Renata Končić, prošli je tjedan prvi puta ponešto ‘iskočila’ na Instagrmu iz okvira ranijih čednih objava, a prvom ‘fotkom’ Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ovo je izvrsna prilika za kupovinu odjeće, obuće, elektronike, kućanskih potrepština i drugih proizvoda po još povoljnijim cijenama. Posjetite Portanovu i iskoristite što vam pruža finalni krug sniženja!

Finalna sezonska sniženja u Portanovi

Na izvanrednu dislokaciju krenuli su sa 6 vatrogasnih vozila i 30 interventnih vatrogasaca iz postrojbi JVP Osijek, JVP Našice, DVD Đakovo, DVD Aljmaš i DVD Kneževi Vinogradi

Vatrogasci s područja Osječko-baranjske županije stigli u ispomoć u Dalmaciju

Ove godine Grad Osijek je dobio i dopuštenje resornog Ministarstva zaštite okoliša za larvicidno tretiranje biološkim sredstvima komaraca na području PP Kopački rit

Do konca srpnja provedeno 129 preporuka za tretiranje komaraca