Arhiva

OSIJEK AIR SHOW 2017.

  Objavljeno 23.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Osijek Air Show zrakoplovna je priredba osmišljena u svrhu promocije zrakoplovstva, zrakoplovno tehničke kulture i zrakoplovnog sporta. Kao osnovna aktivnost priredbe Osijek AirShow 2017 predviđeno je sudjelovanje i prezentacija predstavnika svih grana zrakoplovnog sporta. Planira se prezentacija skoka padobranom, prezentacija svih kategorija zrakoplovnog modelarstva, prezentacija mogućnosti ultra-lakih zrakoplova, bezmotornih, motornih i ovjesnih jedrilica, motornih zmajeva te nastup akrobatske grupe „Krila Oluje“ Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

  Posjetitelji će moći iskusiti doživljaj letenja i upravljanja ovjesnom jedrilicom i borbenim zrakoplovom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u simulatoru letenja. Kao i prošlih godina, Zajednica tehničke kulture grada Osijeka i županije Osjećko-baranjske održat će prikaz djelatnosti svojih članica.

  Paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca u memorijalnom centru kod ulaza na aerodrom i ove godine biti će održan dio obilježavanja osnutka Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek. Vrata aerodroma otvaraju se 17. lipnja u 13.00 sati, a letački program počinje u 15.00  sati.

  FACEBOOK EVENT – Osijek Air Show

  ULAZ SLOBODAN!