ŽIVOT

Pronađi inspiraciju za kraljevski ljetni poklon

S obzirom da smo na pragu sezone godišnjih odmora kada se svi razbježimo kao rakova djeca, upravo sada je idealna prilika pokloniti najmilijima dar uz koji će im godišnji odmor trajati duže nego ikad prije

Objavljeno 25.06.2024
Darija Kovačić

Mnogima od nas prva asocijacija na veličanstveno ljeto su dulji dani, sunčani odmor i uživanje na otvorenom uz topao povjetarac. S obzirom da smo na pragu sezone godišnjih odmora kada se svi razbježimo kao rakova djeca, upravo sada je idealna prilika pokloniti najmilijima dar uz koji će im godišnji odmor trajati duže nego ikad prije.

A kako ne bi razbijali glavu s pitanjima “gdje”, “kada” i “kako”, ovog ljeta naš Kralj Poklona zamijenio je svoje uobičajeno zimsko odijelo s prigodnim natikačama i kupaćim gaćama te u kratkom video isječku ti nudi fantastična rješenja iz svoje vreće s poklonima za idealne darove koji pružaju više – SelectBox poklon paketi i poklon kartice SuperCard i StarCard!

Ljeto prepuno noviteta

Novost je da od ovog ljeta u njegovoj vreći ispunjenoj darovima, možeš pronaći genijalnu StarCard ponudu uz koju i ti možeš biti Kralj odnosno Kraljica Poklona za najljepše trenutke koje je potrebno ovjekovječiti prigodnim darom kao što su vjenčanja, godišnjice i ostali posebni trenuci! Uz ovu karticu dostupnu na webu i na ulazu odnosno blagajnama nekih od tvojih omiljenih trgovina kao što su Interspar, Konzum, KTC, Studenac, NTL i Znanje, možeš već danas usrećiti obitelj i prijatelje jer StarCard je poklon koji odgovara svima i fantastična je darovna kartica koju je moguće iskoristiti kod više od 250 pružatelja usluga.

Osim toga, ova višenamjenska kartica fora izgleda može se pokloniti njemu ili njoj za posebnu prigodu kao što je vjenčanje okrunjeno ljetnim suncem ili dragoj osobi samo zato jer ti je stalo do nje i želiš da iskusi potpuni doživljaj ljeta. Ujedno dolazi sa zanimljivim vizualima te čitavom paletom mogućnosti korištenja koja uključuje preko 500 prodajnih mjesta i 50 online trgovina uz koje će ljetna proslava rođendana na otvorenom uz frizbi i roštilj, biti nikad lakši poduhvat!

Za više informacija posjeti našu stranicu i doznaj sve o tome kako i gdje iskoristiti odličnu StarCard karticu s obzirom da je za neke trgovine dovoljno doći i predočiti našu karticu kao sredstvo plaćanja na blagajni (Sportina, XYZ, Intersport, s.Oliver, L’Occitane, Lonci i Poklopci, Frodo…) dok je za web trgovine potrebno preuzeti digitalni kod na našoj stranici koji se unosi kod njih za vrijeme kupnje (primjerice Lijepa.hr., eHome, FlixBus…). Dakle, mogućnosti su široke i raznovrsne te će se baš za svakog pronaći ponešto lijepog i zanimljivog.

Neka i tvoje najmilije ovih ljetnih praznika pohodi Kralj Poklona jer upravo je ljeto savršen trenutak za iznenađenja koja ostavljaju bez daha!

Pokloni iskustvo kakvo se pamti

Ako želiš da se o tvom poklonu priča nadugo i naširoko te želiš svojoj obitelji i prijateljima pokloniti iskustvo, onda je SelectBox poklon paket pun pogodak.

On je prava stvar za tebe jer omogućuje da pokloniš jedan od 3000+ raznovrsnih doživljaja koji ostavljaju bez daha. Od paketa iz kategorije Ljepota i zdravlje koji uključuju uživanje u raznim masažama, tretmanima njege, ljepote i opuštanja uz koje će koža ljeti biti vrhunski zaštićena i spremna za izlaganje suncu, preko paketa Gourmet i vino čije kulinarske delicije odabranih chefova kuhinje oduševljavaju i najzahtjevnija nepca i predstavljaju idealnu priliku za učiniti godišnjicu braka još posebnijom uz izvrsnu hranu, romantičnu svjetlost svijeća i ljetni povjetarac koji miluje lice.

Osim toga, moguće je proslaviti kraj školske godine i s najmlađima uživati u ljetnim radostima na otvorenom putem paketa Sport i adrenalin koji u pripremi imaju fantastične adrenalinske avanture od kojih zastaje dah i koji uključuju odlične izlete, bicikliranje, kupanje, planinarenje i šetnje kako bi se baš svaki dan ljeta, u potpunosti iskoristio. Ovdje svakako moramo dodati širok izbor mogućnosti koji dolazi u sklopu paketa Turizam i putovanja koji nude čarobna iskustva otkrivanja novih krajeva, ljetnih odmora za cijelu obitelj ili romantičnih opuštanja za parove u ugodnom okruženju.

Daruj najmilijima predivan SelectBox poklon paket vrhunskog izgleda uz koji dolazi naš informativni katalog i neka im naša malena, bijela kartica bude prozor u svijet ispunjen čudesnim doživljajima ljeta!

Sve potrebno za nove ljetne avanture

Naša dobra, stara SuperCard kartica koristi se kao i do sada, osim što je ove godine dobila konkurenciju u StarCardu i borba je žestoka. Ipak, nema razloga za paniku jer naše pouzdane SuperCard poklon kartice i dalje ostaju vrhunski način darivanja! Naime, ove kartice omogućuju tvojim najmilijima da ih iznenadiš vrhunskim prilikama da sami odaberu baš ono što u određenom trenutku odgovara njihovim individualnim interesima i željama. Uz sve to, ove poklon kartice su izrazito fleksibilne i mogu se koristiti kod brojnih partnera za kupnju različitih proizvoda i niza usluga.

SuperCard može biti odličan ljetni poklon u fizičkom obliku ili, ako to netko preferira, može osobi stići na email kupljeni kod u odabranoj vrijednosti, uz tvoj osobni pozdrav i lijepe želje. Po zaprimanju maila, osoba odabire u kojoj trgovini želi iskoristiti kod i čarolija može započeti! Ovo je jedinstvena poklon kartica s kojom je moguće kupovati u različitim vrijednostima i koristi se u više od 500 fizičkih i 50 internet trgovina u kojima je moguće pronaći baš sve potrebno za onaj dugo odgađani obiteljski piknik ili druženje s prijateljima koje se nikako nije uspjelo realizirati. Uz našu karticu, lošim izlikama je došao kraj, a dobrom provodu je kucnuo čas!

Osim što dolazi u 6 različita motiva: Black, Fashion, Super E, Sport, White, i SuperCard Eco, ovaj izvrstan poklon za svaku priliku, može se iskoristiti kod naših ekskluzivnih partnera kao što su Crystal Vision-Swarovski, Elysees, Nautica, Pivovara Medvedgrad, Armani Exchange, Intersport, Decathlon, Matičnjak, Superdry, BabyCenter, Froddo, Amazinga i mnogi drugi.

Osiguraj još više dobrih ljetnih vibracija, pruži najmilijima fleksibilnosti i prilagodljivosti te već danas priušti kraljevski ljetni poklon.

Daruj i ljeti!

Usreći obitelj, najdraže i prijatelje te bez imalo upitnika nad glavom, ovog ljeta poklanjaj osobama do kojih ti je najviše stalo. Otkrij idealne poklone u vidu SelectBox paketa i darovnih kartica SuperCard i StarCard te obraduj tako da pokloniš izvrsnost.

Stoga, priključi se i ti cjelogodišnjem darivanju na brojnim prodajnim mjestima, društvenim mrežama i na webu, zato više niti minute ne čekaj te daruj i ljeti!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kratki rukavi, lješkarenje na plaži i preskakanje nošenja šešira i nanošenja kreme za sunčanje, sve s ciljem zadobivanja onog lijepog, preplanulog tena, znači kako ponekad, čak i nesvjesno, izlažemo kožu suncu bez adekvatne pripreme.

Pripremi kožu za ljeto… već sada!

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme Više…

Ovo blagdansko razdoblje donosi trenutke radosti, obiteljsko druženje i, naravno, darivanje svojih najmilijih, a razdoblje darivanja započinje s blagdanom svetog Nikole.

Savršeni pokloni koji stanu u svačiju čizmicu

Dražesni mirisi cimeta i klinčića, ukrasi koji blješte, i toplina zajedništva – doba blagdana samo što nije počelo. Ovo blagdansko Više…

Kupovina poklona za tinejdžere može biti poput hodanja po tankoj žici. Trendovi se mijenjaju brzo, a mladi često imaju visoka očekivanja. Kako to sve popratiti i ne razočarati ih darom?

Kako postati ‘cool’ u očima svog tinejdžera

Praćenje trendova koje tinejdžeri slijede nije samo stvar skakanja s jednog trenda na drugi. Radi se o dubljem razumijevanju njihovih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Molimo sve građane koji su u mogućnost da se uključe u ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi kako bi smo omogućili našem zdravstvenom sustavu da nesmetano pomaže u spašavanju ljudskih života

Dobrovoljno davanje krvi u Čepinu i Tenji

Najbolje maturante izabrale su njihove srednje škole, a uz opći uspjeh kao glavni kriterij, gledale su se i izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, pohađanje dviju škola, poput glazbene, rezultati na natjecanjima te uzorno vladanje

Grad Osijek treću godinu zaredom nagradio 50 najboljih maturanata vozačkim ispitom

U subotu dječji program za kraj škole, a u nedjelju Portanova radi. Sezona odličnog shoppinga, teških vrećica i velikih ušteda je započela!

PORTANOVA – Sezonska sniženja su započela!