GOSPODARSTVO

10 novih tjednih poslovnih prilika za vas, pogledajte što se nudi!

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Objavljeno 09.10.2024
    Darija Kovačić

    Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnika (m/ž) u restoranu KFC-a za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, fleksibilno radno vrijeme s 2 slobodna dana u tjednu, te prosječnu neto plaću od cca 1.100 €. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu u Čepinu. Prethodno iskustvo nije neophodno. Poslodavac nudi obuku, stimulacije, bonuse te priliku za napredovanje. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

    GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za rad u Osijeku i još nekoliko gradova u regiji. Nudi se konkurentna plaća i mogućnost dodatnih bonusa te prilika za profesionalni razvoj kroz interne obuke. Poželjno je iskustvo u prodaji. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

    CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka  do 24.10.2024.

    Electus DGS d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Osijeku za A1 Hrvatska. Kandidati trebaju imati SSS, poznavanje rada na računalu i osnove engleskog jezika. Poslodavac nudi početnu edukaciju, stimulativne nagrade i razne financijske pogodnosti. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

    PrimeShop360 d.o.o. traži Agente na odjelu telemarketinga (m/ž) za rad u Osijeku. Tvrtka posluje u 15 zemalja diljem Europe. Nudi se stalni ili rad na određeno vrijeme, uz mogućnost stimulativnih primanja, obuku, rad iz modernih ureda i opciju rada od kuće.  Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

    SOS Dječje selo Ladimirevci traži Seoskog majstora (m/ž) za rad u Ladimirevcima. Kandidati će biti odgovorni za održavanje okoliša, objekata, opreme i vozila, te organizaciju prijevoza zaposlenika i djece. Uvjeti uključuju vozačku dozvolu B kategorije, najmanje trogodišnju srednju školu. Nudi se ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

    Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) za rad u Osijeku. Od kandidata se očekuje svakodnevna telefonska komunikacija s korisnicima, savjetovanje o telekomunikacijskim rješenjima te prezentacija i prodaja A1 proizvoda. Poželjna je srednja stručna sprema i razvijene komunikacijske vještine, dok prethodno iskustvo u telekomunikacijama nije obavezno. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

    EMAX d.o.o. traži Inženjera strojarstva (m/ž) za rad u Osijeku. Pozicija nudi zaposlenje na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, a prethodno iskustvo nije uvjet. Kandidati trebaju imati višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja, odlično poznavanje MS Office paketa i AutoCAD-a, kao i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

    ANCONA GRUPA d.o.o. traži Specijalista financijsko-računovodstvenih poslova (m/ž) za rad u Đakovu. Potrebna su minimalno 2 godine radnog iskustva, komunikacijske i organizacijske vještine te napredno poznavanje MS Office paketa. Zaposlenici će dobiti ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

    Tražite li posao? Imamo nova radna mjesta za vas!

    Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas! Transcom WorldWide d.o.o. traži više kandidata Više…

    Zavirite u svijet poslova i pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

    Odabrana nova slobodna radna mjesta u OBŽ

    Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna! Vital Group Više…

    Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

    Tražite li posao? Imamo nova radna mjesta za vas!

    Novi će pogon opskrbljivati ključne industrije, uključujući automobilsku, prijevoznu industriju i sektor zdravstva, te uvoditi napredne tehnološke mogućnosti i otvarati visokokvalitetna radna mjesta u regiji

    [FOTO/VIDEO] Jabil otvorio visokotehnološki proizvodni pogon u Osijeku

    Cilj Konferencije je pružiti platformu stručnjacima iz IT industrije, akademske zajednice i poslovnog sektora za okupljanje, razmjenu znanja i suradnju te kako bi zajednički istražili izazove i mogućnosti koje umjetna inteligencija nudi u zaštiti od sve složenijih kibernetičkih prijetnji

    CSC 24 – Edukacija je najbolja prevencija od kibernetičkih prijetnji