SPORT

14. Međunarodni Memorijal Josipa Potneka (26.10. u 10.15 sati) RASPORED

Na turniru se očekuje oko 400 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Rumunjske

    Objavljeno 25.10.2019
    Ivona Amidžić

    Judo klub MLADOST Osijek u subotu 26. listopada 2019. u 10.15 sati u dvorani Gradski vrt organizira 14. Međunarodni memorijal Josipa Potneka.

    Ovaj turnir klub organizira u spomen tragično preminulog člana kluba, juniora Josipa Potneka. Pravo sudjelovanja na turniru imaju dječaci, djevojčice, mlađi kadeti i kadetkinje te kadeti i kadetkinje.

    Po prvi puta na turniru organizira se u okviru Euro regionalne judo lige gradova Subotice, Arada, Segeda i Osijeka mješovito ekipno natjecanje za mlađe kadete i kadetkinje. Očekuje se oko 400 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Rumunjske.

    Klub će organizacijom turnira doprinijeti proslavi “JUDO WORLD DAY” (Svjetski dan juda) 28. listopada 2019. koji se ove godine provodi od 21. do 28. listopada 2019.

    Natjecateljima koji osvoje 1., 2. i 3. mjesto bit će dodijeljene medalje i prigodne nagrade, a najuspješniji klubovi primit će pehare. Pehare će primiti i 3 najbolje mješovite ekipe.

    Raspored događanja i točnu satnicu provjerite u rasporedu ispod.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Dana 21.04.2024. održan je Plemeniti turnir Zaprešića, u Zaprešiću. Turnir je bio humanitarnog karaktera i održavao se u svim uzrasnim Više…

    Na tom jakom turniru su nastupile su i dvije članice taekwondo kluba „Osijek“, juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-68kg)

    Taekwondo klub Osijek na turniru “Galeb trophy – Serbia open 2024“

    U petak 12.04. (kadeti), subotu 13.04. (juniori) i nedjelju 14.04.2024. (seniori) u „Hala Ranko Žeravica“ u Beogradu održao se turnir Više…

    Četiri vrhunske ekipe, ŽOK Ferivi Višnjevac, OK Linga, ŽOK Osijek i ŽOK Našice, izborile su svoj put do ovog prestižnog turnira nakon kvalifikacija, prikazujući izvanredne vještine i predanost sportu

    ŽOK Osijek pobjednik završnog turnira Prvenstva regije Istok za juniorke

    Uzbudljivi dvoboji obilježili su nedjelju, 10. prosinca 2023., u Sportskoj dvorani Jug gdje su se odvijale borbe najboljih ekipa na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.