SPORT

14. međunarodni memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković”

Na turniru sudjeluju 32 momčadi iz 9 zemalja, radi se o najvećem i najkvalitetnijem turniru za uzrast U-11 u cijeloj regiji!

  Objavljeno 13.06.2022
  Mihael Šilac

  Dana 18 i 19. lipnja 2022. godine na Športsko rekreaciiskom centru kralj Tomislav s početkom u 09:00 sati Nogometni klub Tomislav i Nogometna škola mladeži NK Tomislav Livana organiziraju četrnaesti međunarodni memorijalni nogometni turnir “Milenko Jerković” u kategoriji: „LIMAČA U11“.

  Radi se o, i po broju i po kvaliteti sudionika, jednom od najboljih turnira za uzrast U-11 u cijeloj regiji.

  Na turniru sudjeluju 32 momčadi iz 9 zemalja i to:

  – Ferencvarosi TC, Debreceni VSC, Pecsi MFC i Mohacsi TE (Mađarska)
  – SK Drobeta, FC Juventus, SCS Ghiroda i CSO Deta (Rumunjska)
  – NK Olimpija (Slovenija)
  – FK Spartak i FK Petrika (Srbija)
  – FK Lovćen (Crna Gora)
  – FK National (Bugarska)
  – NK Tempo Sport, FK Sloboda, FK Sarajevo (BIH)
  – Akademija Pandev (Makedonija)
  – NK Osijek, GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, HNK Šibenik, HNK Zadar, NK Hypo limač, HNK Đakovo Croatia, NK Čepin, NK Slavonac, NK Olimpija, NK Radnik, NŠM NK Grafičar, NK Vitez 92, NK Mursa i domaćin NK Tomislav.

  Turnir se održava dva dana, u subotu momčadi razigravaju po skupinama, a u nedjelju dvije prvoplasirane momčadi iz svake grupe nastavljaju natjecanje i razigravaju za plasmane od prvog do petnaestog mjesta.

  Svečano otvorenje turnira je predviđeno za subotu 18.06.2022 u 14:15 sati, a finalna utakmica nakon koje će se vršiti dodjela nagrada i priznanja za najbolje će biti u nedjelju 19.06.2022. s početkom u 18:00 sati.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Turnir koji je iz zabave pokrenula grupa studenata iz Belišća davne 2013. godine doživjeo je svoje jubilarno 10. izdanje.

  Najpoznatiji amaterski vaterpolo turnir vraća se u jubilarnom 10. izdanju!

  Turnir Vaterpolo u žitu pokrenula je grupa belišćanskih studenata 2013. godine, a danas se on nalazi pod palicom Karašicke Republike, Više…

  Na jednom od najboljih turnira za uzrast U-11 u regiji su sudjelovale 32 momčadi iz 9 zemalja. Turnir se održavao dva dana

  [FOTO] 14. međunarodni memorijalni turnir Milenko Jerković

  Proteklog vikenda na igralištu ŠRC Kralj Tomislav u organizaciji NK Tomislav Livana održan je 14. međunarodni memorijalni turnir Milenko Jerković Više…

  PRO 3X3 Tour nastavlja turneju Slavonijom i u posljednjoj stanici prije ljetne stanke posjetit će Grad na Dravi

  Spektakularni košarkaški turnir PRO 3×3 održat će se na Trgu Ante Starčevića

  Dva dana košarkaškog spektakla očekuje Osječane na Trgu Ante Starčevića 24. i 25. lipnja. PRO 3X3 Tour nastavlja turneju Slavonijom Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Turnir koji nosi ime osječke sportske legende Vlade Liovića održava se danas i sutra 13. kolovoza u organizaciji NK Olimpije.

  NK Olimpija organizira 16. memorijalni nogometni turnir Vlado Liović

  Izvrsni osječki gimnastičari Aurel Benović i Robert Seligman u ponedjeljak 15. kolovoza kreću u München na Europsko prvenstvo...

  Benović i Seligman: „Spremni smo dati sve od sebe za europsko postolje“

  Turnir koji je iz zabave pokrenula grupa studenata iz Belišća davne 2013. godine doživjeo je svoje jubilarno 10. izdanje.

  Najpoznatiji amaterski vaterpolo turnir vraća se u jubilarnom 10. izdanju!