ŽIVOT

16 novopozitivnih osoba na području OBŽ

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 772 osobe.

  Objavljeno 17.01.2021
  Darija Kovačić

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirana su 163 uzorka od kojih je 16 bilo pozitivno, izvijestio je  osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

  Osam osoba iz Osijeka imalo je pozitivan nalaz, tri iz Našica, dvije osobe iz Erduta i po jedna iz Donjeg Miholjca, Punitovaca i Đurđenovca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 111 osoba oboljelih od COVID-19, i to 79 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 18 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 32 pacijenta s tim oboljenjem. Preminule su tri osobe pozitivne na koronavirus u dobi od 71 do 84 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 772 osobe.

  Policijski službenici provjerili su 22 osobe u samoizolaciji i nisu utvrdili ni jedno kršenje propisanih mjera. Obavili su i 157 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu također nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

  Foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 986 osoba.

  25 novopozitivnih na području OBŽ

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek  i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije Više…

  Na bolničkom liječenju nalaze se 62 osobe oboljele od COVID-19, i to 50 u osječkom KBC-u, od kojih je 11 na respiratoru

  STOŽER OBŽ: U Osječko-baranjskoj županiji 32 novozaražene osobe

  U protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji potvrđena su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom, a najviše novozaraženih, njih 11, je Više…

  "Od ponedjeljka, 1. ožujka pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID-19 u trećoj fazi, odnosno za masovno cijepljenje"

  OBŽ: Kod obiteljskih liječnika više od devet tisuća doza cjepiva

  Od 27. prosinca 2020. godine do sada na područje Osječko-baranjske županije stiglo je 17.706 doza cjepiva, i to 12.306 doza Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prošle je godine Mladforma utvrdila kako 98 ulica i trgova u gradu Osijeku nose imena muškaraca, a njih samo 6 nosi imena žena

  Akcija Mladforme povodom Međunarodnog dana žena: „Ženskom stranom ulice“

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 986 osoba.

  25 novopozitivnih na području OBŽ

  Europski parlament će idućeg tjedna raspravljati i glasati o programu EU za zdravlje koji bi trebao pomoći nacionalnim zdravstvenim sustavima da budu spremniji za buduće izazove i pandemije.

  Hrvatske europarlamentarke različito o uspješnosti vlade u provedbi cijepljenja