KULTURA

18. Čepinski suncokreti – petak, subota i nedjelja!

Osim koncerata, besplatni su: u petak fiš, u subotu čobanac, a u nedjelju grah ... Dobar tek!

Objavljeno 25.09.2018
Alan Srčnik

Za tri dana počinju 18. Čepinski suncokreti, jedna od boljih manifestacija takvog karaktera u osječkom okruženju, a između ostalog zbog ‘gratis’ hrane i dobre tamburaške glazbe.

Od petka 28. rujna, do nedjelje 30. rujna, na igralištu OŠ Vladimir Nazor dogoditi će se program Čepinskih suncokreta, 18. izdanja.

Prvog dana nas očekuju programi dječjih vrtića i osnovnih škola, potom koncert domaćina, KUD-a Ivan Kapistran Adamović, da bi uz ‘bespla’ fiš paprikaš za sve posjetitelje, večer pripala koncertu TS Šokci.

Drugog dana slijedi čobanac, ali i 6. regionalna utakmica školovanih pasa, potom turnir u boćanju, nastupi KUD-ova i napokon koncert TS Slavonski suton.

Posljednjeg dana, u nedjelju, a kada se već treba i za posao sljedećeg dana ponešto pripremati, nudi se grah, manifestacija u manifestaciji Mali čepinski suncokreti i koncert Libero tamburaškog banda.

Dakle, osim koncerata, zanimljivih nastupa … besplatni su: u petak fiš, u subotu čobanac, a u nedjelju grah … Dobar tek!

Foto: Općina Čepin & Facebook (KUD I. K. Adamović)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Čepinske suncokrete učinit će zanimljivim svojim glazbeno-scenskim programom čepinske osnovne škole i dječji vrtić, kao i udruge iz općine Čepin. Naravno pozvali smo i atraktivne goste: TS LEGE zabavljaju vas u petak, a u subotu za odličnu zabavu zaduženi su Giuliano & Diktatori

[NAJAVA] 22. Čepinski suncokreti

Općina Čepin i KUD „I. K. Adamović“ Čepin, te brojne  udruge s područja Općine daruju svoje sumještane i drage nam Više…

Petak 30. rujna i subota 1. listopada bit će rezervirani za 21. Čepinske suncokrete, gdje vas očekuju nastupi KUD-ova

21. Čepinski suncokreti

Općina Čepin i KUD “I. K. Adamović” svoj sumještane i goste daruju 21. Čepinskim suncokretima, manifestacija počinje u petak 30. Više…

Tri dana će nas zabavljati Gazde, Tamburaški sastav Ringišpil, Žitna Polja...

Dočekali smo i 19. Čepinske suncokrete

Manifestacija 19. Čepinski suncokreti ove se godine održava 27., 28. i 29. rujna 2019. godine na prostoru igrališta OŠ Vladimir Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova