Arhiva

2. Aikido susret u Slavoniji i Baranji

  Objavljeno 14.03.2016
  OsijekNews redakcija

  Za sve ljubitelje Japanske borilačke vještine Aikido! Aikido klub „Heion“ i Aikido Društvo „Slavonija“ – Bindokan dojo, 02. travnja 2016. god. Osijeku, na adresi Drinska ulica 12 b (C.O.O.Ivan Štark) organizira „2. Aikido susret u Slavoniji i Baranji“, te se ovom prilikom pozivaju svi članovi klubova i osobe koje vole ili bi htjeli probati tehnike samoobrane da se odazovu ovom pozivu i pridruže nam se.

  Nakon prošlogodišnjeg prvog Aikido susreta u Belom Manastiru koji je prošao sa izuzetnim odazivom i uspjehom, odlučili smo nastaviti sa ovom tradicijom, ovoga puta u Osijeku. Tema susreta je „Tai jutsu“ (goloruka borba), a cilj susreta je zajedničko druženje na tatamiju, upoznavanje različitosti stilova i načinu izvođenja tehnika Aikida u „Aikikai“ Fondaciji koja je jedina Aikido organizacija priznata od Japanske Vlade.

  Voditelji su licencirani od strane „World Aikido Headquartersa“ Tokyo; za Bindokan dojo: Alen Zita 2.Dan Aikikai (Hrvatski Aikido Savez), A.K.“Heion“: Roman Rogač 2.Dan Aikikai i Ante Papić 1.Dan Aikikai (ASS)  a gost susreta će biti „Aiki dojo Takeda“ iz Belog Manastira: Željko Dalić 1.Dan Japanske Jiu Jitse.

  Sve ostale informacije na mail: aikidoslavonija@gmail.com ili na mob: 099 246 2865

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sutra, od 09 do 10 sati u Drinskoj ulici u Osijeku, u blizini Osnovne škole Dobriše Cesarića, prometni policajci će dijeliti vozačima promidžbene letke ...

  Poštujte naše znakove – oprez vozači, počinje škola!

  Vikend s velikim brojem prometnih nesreća je iza nas, a ponedjeljak u PU osječko baranjskoj bilježi nove tri prometne

  Krađe, prometne nesreće i pronalazak mine

  Osječani i posjetitelji Osijeka večeras će uživati u bogatom programu koji se priprema

  Program 2. Osječke ljetne noći