ŽIVOT

20. Urban Fest Osijek – Spektakl na lijevoj obali Drave

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can't Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8...

Objavljeno 22.07.2023
Matija Ivanković

Ove godine Urban Fest Osijek obilježava 20. obljetnicu festivala s potvrđenih oko 30 izvođača različitih žanrova – od modernih metal bendova, do rocka, punka, indie, popa, hip-hopa i trapa – koji će 8.9. i 9.9. Nastupiti na već poznatoj lokaciji na lijevoj obali Drave.

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can’t Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8, Vipera, Manda, Pater Papula, Lil Frenky, L Okvent & Vital Funktions, DJ Armando, DJ Marushka. A za after su zaduženi DJ Beny, Trapscape i Koturaljke (Bass fighters – Minimalist – Shizzla – Djambo – Result – Nobru – BKB – FIRE I LIGHT SHOW BY: QUIS IGNIS)

Program će dodatno biti obogaćen UFO Graffiti jamom.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od:

– 9 EUR za dnevne ulaznice
– 13 EUR za festivalske ulaznice (ulaz na oba dana)
do 5.8. nakon čega cijene rastu!

Online: https://www.entrio.hr/event/20-ufo-urban-fest-osijek-14704

Ili na prodajnim mjestima u 90+ gradova: https://www.entrio.hr/outlets

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Gradonačelnik je rekao da ništa nije bilo niti dogovoreno da bi nešto moglo biti zabranjeno. Nova zanimljivost je da nam se vraća "Pauk" i to u izvedbi osječkog Unikoma!

Sjednica Gradskog vijeća – Radić: “Nisam zabranio zabranio turbo-folk koncert

Prvi put ove godine okupili su se danas osječki gradski vijećnici na još jednoj sjednici. Na dnevnom redu našlo se Više…

Ivan Radić: "Osijek nije zamjenska opcija i s obzirom na to identitet grada koji razvijamo i kojem stremimo, ovakva „promocija“ zasigurno nije pravi i željeni put koji podržavam"

Ivan Radić: “Koncert koji je postao predmet rasprave neće se održati u gradskom prostoru Osijeka”

U posljepodnevnim satima se na svom Facebook profilu oglasio naš gradonačelnik,  a nakon raznih medijskih objava kako je Pulski gradonačelnik Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje