OSJEČANI

„3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek“ 

Radionice iz temeljnih (matematika, fizika) i primijenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija! Ali, morate se prijaviti!

Objavljeno 13.09.2019
Ivona Amidžić

LABUS sajam namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu očekuje vas preko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica (http://labus.ferit.hr/), prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student (http://pro-student.ferit.hr/) te još niz drugih prezentacija naših programskih partnera.

3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek održat će se 17. i 18. rujna 2019. (uto/sri) od 10 do 18 sati u zatvorenim i otvorenim prostorima FERIT-a Osijek u Kampusu (C. Hadrijana 10b). Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih (matematika, fizika) tako i iz primijenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu (za online prijavu posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam#R).

U prilogu je plakat i program „3. LABUS sajma na FERIT-u Osijek“.

Građani si svojim aktivnim sudjelovanjem u zanimljivim prezentacijama iz temeljnih i primijenjenih inženjerskih područja kroz igru i zabavu  mogu približiti znanost i primjenu novih modernih tehnologija.

Za detalje posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam.

Kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu možete pogledati na poveznici: http://labus.ferit.hr/labus-sajam-2017.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Interaktivne radionice obogaćivanja prostora - Divlje životinje i njihovo ponašanje

Ljetna škola u Zoo vrtu

I ove se godine organizira Ljetna školu u Zoo vrtu. Završetkom školske godine i početkom ljeta organizira se edukativni i Više…

Brojne radionice za djecu, bogata gastro ponuda, Grahijada i tamburaška zabava do kasno u noć!

20. Međunarodni etno susreti u Bilju

Ovog vikenda, Bilje je mjesto Etno susreta. Brojne radionice za djecu, bogata gastro ponuda i tamburaška zabava do kasno u noć! Više…

Ovo ljeto zabavite svoje mališane likovnom rapsodijom

Radionice ”Ljetni atelje”

Pridružite se radionicama pod nazivom “Ljetni atelje” u Muzeju likovnih umjetnosti. Ovog ljeta družimo se kroz 6 tjedana koji počinju Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

36 mladih osoba iz Hrvatske, Španjolske i Poljske osmislili su aktivnost javnog događanja u Osijeku...

Uspješno završen još jedan europski projekt za mlade

Policijski moto klub Osijek osigurao je nagrade za najbolje, a prva nagrada je ROBMIL PRO :D

Sigurna vožnja za djecu osnovnih škola!

Grad Osijek ovime je obogatio sadržaje produženih boravaka, a sve je to dio godišnjeg plana koji je rezultirao uvođenjem radionica robotike

Roboti dolaze u sve osnovne škole grada Osijeka