KULTURA

3. Osijek Craft Beer festival uz osječke glazbene snage

Red Roostersi i Kandžija i Gole žene zabavljat će pivoljupce

Objavljeno 16.04.2018
Nikolina Ćosić

Treći po redu Osijek Craft Beer festival poziva sve zaljubljenike u pivo i one koji to žele postati da i ove godine budu dio craft priče trećeg OSCBF-a. Ovaj festival se u svoja prva dva izdanja pokazao kao pun pogodak i nešto što je gradu na Dravi nedostajalo, pa vjerujemo kako će i ove godine brojni Osječani pokazati da vole provjeriti kakvo je dno čaše za pivo, a dojmove dijeliti s brojnim istomišljenicima.
Festival će se održati u petak i subotu, 4. i 5.5. 2018. na već tradicionalnoj lokaciji u samom središtu Osijeka, u Sunčanoj ulici.

Još nisu poznati svi pivari koji će svoje proizvode nuditi u Sunčanoj, ali radi se o brojnim domaćim i stranim micro pivovarama, kao i pivskim zalogajima u kojima će svi posjetitelji imati prilike uživati.

Kako će festival trajati od 14 do 24 sata, oba festivalska dana, organizatori su se ove godine pobrinuli da priču upotpune s renomiranim osječkim glazbenim snagama. Tako će u petak nastupiti Red Roostersi, a u subotu će se za dobru atmosferu pobrinuti Kandžija i Gole žene, kao i DJ-i kroz oba dana.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jeste li ih već imali prilike slušati uživo? Zaista su posebna energija! U petak u 20:00 sati dođite u Tvrđu i zagrijte se uz dobru glazbu i poneko kuhano vino :)

Božić u Tvrđi: Koncert grupe Red Roosters

Nije li petak dan koji je stvoren za koncert? Tvrđa – 20:00 sati, vidimo se! THE RED ROOSTERS The Red Više…

Publika u KSET-u imat će prilike uživo čuti "Donji Miholjac"

Osječki reper Kandžija uskoro na svom prvom zagrebačkom solo nastupu

Slavonski prvak hip hopa Kandžija dolazi 24. studenog u KSET na svoj prvi zagrebački solo nastup. Jedan od vodećih hrvatskih repera Više…

U Zagrebu je, ali je neodoljivo za najaviti ... onima koji se zateknu u Metropoli

Kandžija i Gole žene na tajnoj lokaciji imaju intimni koncert

Istaknuti osječki reper Kandžija poziva fanove i znatiželjnike na druženje uz prigodni početak prodaje novog albuma „Beton”. Meet & Greet je zakazan ovog Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najnoviji glazbeni videospot Lipe nastao je tijekom lipnja 2020. godine, u razdoblju između dva „bloka“ zaštitnih i preventivnih zdravstvenih mjera.

HPD-a “Lipa” novim videospotom poručuju da treba širiti optimizam i uvijek gledati “iznad duge”

Zadnji dan su obilježila dva programa: promocija prve osječke strip slikovnice “Bon ton iza duge” i nastup Ansambla Lado

Velika završnica 20. Osječkog ljeta kulture

Njezin je moto kako 'Glas otkriva dušu, strast i želje', u što su se uvjerili svi koji su do sada imali prilike slušati talentiranu i cijenjenu glazbenicu

U okviru manifestacije “Večer vina i umjetnosti” Zrinka Posavec održat će koncert u Osijeku