Arhiva

4. GatorFest – festival dobrog vina

  Objavljeno 05.06.2017
  OsijekNews redakcija

  Turistička zajednica u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi i Udrugom vinogradara i vinara vinogorja Baranje organizira 4. GatorFest – festival dobrog vina.

  U sklopu GatorFesta organizira se program Wine & walk koji je prošle godine privukao 80 ”šetača” iz cijele Hrvatske. Riječ je stazi dugoj cca 12 kilometara koja jedinim baranjskim brdom vodi kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, s kojih se pruža nevjerojatan pogled na šarenu baranjsku ravnicu.

  Staza osim pustolovnog dijela upoznavanja s baranjskom prirodom sadrži i 10 punktova na kojima se nalazi 10 baranjskih vinara i to: Szabo, Svijetli dvori, Pinkert, Kolar, Andrić, Hudobec, Goldberg kuća, Josić, Kalazić i Belje i to na svakih jedan kilometar.

  Osim vrhunskih vina, vinari pripremaju i ukusne baranjske snackove kako bi naši ”šetači” imali dovoljno energije za izazov od 12 kilometara.

  Na dva mjesta će ih dočekati jedan izazov koji im priprema ekipa iz Paintball & Airsoft Raptora, a negdje na stazi će im se pridružiti i baranjske legende koje će oživjeti Gradsko kazalište Beli Manastir.

  S čašom oko vrata i kartom u ruci krenite sa svojom ekipom na šetnju života.

  Za sigurnost svih se brine Crveni križ iz Belog Manastira, a naši dragi praktikanti hotelijersko – turistički tehničari iz Druge srednje škole Beli Manastir bit će zaduženi za sve upit naših ”šetača” na stazi.

  Kotizacija za sudjelovanje na Wine & walku iznosi 100,00 kuna, a prijave se vrše na www.tzbaranje.hr  gdje se mogu pronaći i sve ostale informacije.

  Facebook: GatorFest i Visit Baranja

  VEZANE VIJESTI

  Gator Fest – festival dobrog vina

  Pozivamo vas na Gator Fest – festival dobrog vina, koji će se održati 10. i 11. lipnja 2016. godine. U Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …