OSJEČANI

4. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Objavljeno 09.05.2023
Darija Kovačić

Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 4. Sajam gramofonskih ploča koji okuplja preko 25 izlagača iz Hrvatske, Srbije i Austrije.

“Ovaj puta pripremili smo prošireni format, tako da se sajam odvija u trajanju od dva dana. Već u petak, 12. svibnja, na natkrivenom trgu PTC Eurodom čekaju Vas izlagači i DJ-evi udruge te gosti. U petak se družimo u vremenu od 18 do 24 sati, te možete očekivati najbolji party u gradu, dok smo u subotu u standardnom terminu od 10 do 15 sati,” javljaju organizatori.

DJ-evi udruge i gosti će održavati atmosferu na nivou, dok izlagači za vas imaju ploče koje tražite godinama.

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Maturanti su svojim tijelima ispisali #Love, s tim da su umjesto slova „o” stali u obliku srca, a također tradicionalno, to je milenijskom fotografijom zabilježio fotograf Šime Strikoman

[FOTO] Ispraćaj maturanata uz quadrillu i #Love

Najviše zlata je osvojeno za osječke malce iz disciplina mentalna aritmetika i mentalna matematika

Državno natjecanje iz mentalne aritmetike i mentalne matematike

Cilj projekta bio je pružiti učenicima priliku da steknu znanja o prirodnim, geografskim, kulturnim i vjerskim karakteristikama prostora Himalaje

Školski projekt “Grigorica na krovu svijeta”