OSJEČANI

4. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Objavljeno 09.05.2023
Darija Kovačić

Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 4. Sajam gramofonskih ploča koji okuplja preko 25 izlagača iz Hrvatske, Srbije i Austrije.

“Ovaj puta pripremili smo prošireni format, tako da se sajam odvija u trajanju od dva dana. Već u petak, 12. svibnja, na natkrivenom trgu PTC Eurodom čekaju Vas izlagači i DJ-evi udruge te gosti. U petak se družimo u vremenu od 18 do 24 sati, te možete očekivati najbolji party u gradu, dok smo u subotu u standardnom terminu od 10 do 15 sati,” javljaju organizatori.

DJ-evi udruge i gosti će održavati atmosferu na nivou, dok izlagači za vas imaju ploče koje tražite godinama.

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku