OSJEČANI

4. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Objavljeno 09.05.2023
Darija Kovačić

Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 4. Sajam gramofonskih ploča koji okuplja preko 25 izlagača iz Hrvatske, Srbije i Austrije.

“Ovaj puta pripremili smo prošireni format, tako da se sajam odvija u trajanju od dva dana. Već u petak, 12. svibnja, na natkrivenom trgu PTC Eurodom čekaju Vas izlagači i DJ-evi udruge te gosti. U petak se družimo u vremenu od 18 do 24 sati, te možete očekivati najbolji party u gradu, dok smo u subotu u standardnom terminu od 10 do 15 sati,” javljaju organizatori.

DJ-evi udruge i gosti će održavati atmosferu na nivou, dok izlagači za vas imaju ploče koje tražite godinama.

Audiofili, kolekcionari i obožavatelji glazbe, očistite svoje kalendare očekuje Vas događaj koji ne želite propustiti, jer ploče su ponovno u modi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na Dan škole, učenici su dobili priliku osmisliti vlastitu viziju jednog školskog dana, neopterećenog tradicionalnim predmetima, ali istovremeno obogaćen odgojnim i kreativnim elementima. Svoju su viziju, uz pomoć nastavnika, pretvorili u stvarnost te su osmislili i proveli čak 18 radionica, tri kviza, swap party i niz sportskih aktivnosti

[FOTO] II. gimnazija Osijek obilježila Dan škole

Organizator radionica je Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka u suradnji sa udrugama tehničke kulture. Cilj programa je korisno provođenje slobodnog vremena za trajanja proljetnih praznika

9. Proljeće u Domu tehnike

Besplatne plesne radionice karipskih plesova - Salsa, Bachata i Merengue za studente i srednjoškolce u trajanju dva mjeseca - travanj, svibanj (lipanj moguć također), početak 4.4.2024. 

P.K. Bolero – Prvi plesni korak – besplatni tečaj za studente i srednjoškolce