ŽIVOT

8 godina Barcelona puba: beskrajno dobra zabava

Barcelona pub slavi 8 godina postojanja

Objavljeno 06.01.2019
Marko Leskovar

U ovo vrijeme godišta, kad se mir pravoslavcima naviješta, prije 8 godina, rodila se mala sportsko zabavna gostiona Barcelona pub. Nastala kao rezultat entuzijazma trojice golobradih studenata, danas je nezaobilazni pub u kojem se rađaju vrhunske ideje, dogovaraju sjajni poslovi, provode sati u filozofiranju, gledanju utakmica, očuvanju punk, funk, hip hop i ostale ne-šund glazbe. Barcelona pub mjesto je koje može začiniti svačiji život, samo je potrebno prepustiti se čarima njezinih odaja uživajući u šareno obojenom zraku koji je osim molekulama kisika ispunjen i najboljim vibracijama.

Ove godine, u periodu od 9. do 12. siječnja, održat će se niz svečanosti koje će upriličiti ovaj jubilej. Uz intenzivnije nasmiješene konobare, spremne (b)piti s vama od jutra, provedite svaki svoj slobodni trenutak slaveći s nama.
U srijedu to učinite na svečanom domjenku koji uvijek završi nimalo svečano, u četvrtak se rasplešite uz sjajni austrougarski duo iz Iloka / Juga 2, mlade Luca Erotic i Bulle App koji će leđa o leđa rasplesati i mramorne ploče utisnute u pod gotovo stoljetne zgrade u kojoj se Barcelona pub nalazi. Petak je rezerviran za gitarskog virtuoza Salaju i njegove setove koji ne prolaze bez upadanja u mikrofon i pjevanja na sav glas svevremenskih hitova ponajboljih svjetskih, ali i ovih naših odavde glazbenika. U subotu cijela Barcelona pleše onako kako Flegma svoju miksetu češe, kao centralni dio proslave koji će završiti kad prvi vrapci dođu provjeriti je li tko ostavio kakav komad bureka za triježnjenje na terasi lokala.

Hvala vam što smo tu gdje jesmo, mi ćemo se truditi i dalje opravdavati vaša očekivanja.

Volimo vas kao što je Eden voljela Cruza, kao Emperatriz svog nekog, kao La Usurpadora svoju zlu sestru blizanku koju je isto glumila Gabriela Spanic isto Hrvatica od prije par stoljeća kad su joj se neki tamo doselili s Cresa.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prošlogodišnju zabavu nadmašit ćemo ove godine uz stare hitove 60-ih, 70-ih i 80-ih! :D

Plesnjak za umirovljenike u Hrvatskom domu u Čepinu

Prošle godine vrijedni su fizioterapeuti volonteri Udruge „Rame uz rame“ svojim znanjem, voljom i vještinama razgibali umirovljenike kroz projekt „Rame Više…

Mi smo za vas izdvojili cijeli popis najboljih zabava u Osijeku, a vas sada slijede slatke muke - koje mjesto izabrati?!

Kamo večeras na party?

Hoćete li Božić dočekati u krugu najbližih i u toplom domu ili pak na ludom i nezaboravnom tulumu? Nećete pogriješiti Više…

Funk bend Saffron & DMTN te DJ Oliver! Također, bit će prilike za sudjelovanje u najrazličitijim radionicama... :)

Program za rođendan grada misli i na mlade! Evo kakav je program organiziran…

Program za Dan grada misli i na mlade! Zanimljiv i raspjevan program u Esseker Centru organizira Savjet mladih Grada Osijeka Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave te sve građane Osijeka i okolice :D

Večeras svi na Kopiku na City Games!

“Najbolje vrijeme za vježbanje je ono kad to možete raditi, a ako možete u tome biti dosljedni utoliko bolje”

Ako vježbate u isto doba dana imate veće izglede ispuniti zdravstvene ciljeve

Od sredine dana mogući poneki pljusak praćen grmljavinom

Sunce, oblaci, kiša… Danas sve pomalo