ŽIVOT

8 godina Barcelona puba: beskrajno dobra zabava

Barcelona pub slavi 8 godina postojanja

Objavljeno 06.01.2019
Marko Leskovar

U ovo vrijeme godišta, kad se mir pravoslavcima naviješta, prije 8 godina, rodila se mala sportsko zabavna gostiona Barcelona pub. Nastala kao rezultat entuzijazma trojice golobradih studenata, danas je nezaobilazni pub u kojem se rađaju vrhunske ideje, dogovaraju sjajni poslovi, provode sati u filozofiranju, gledanju utakmica, očuvanju punk, funk, hip hop i ostale ne-šund glazbe. Barcelona pub mjesto je koje može začiniti svačiji život, samo je potrebno prepustiti se čarima njezinih odaja uživajući u šareno obojenom zraku koji je osim molekulama kisika ispunjen i najboljim vibracijama.

Ove godine, u periodu od 9. do 12. siječnja, održat će se niz svečanosti koje će upriličiti ovaj jubilej. Uz intenzivnije nasmiješene konobare, spremne (b)piti s vama od jutra, provedite svaki svoj slobodni trenutak slaveći s nama.
U srijedu to učinite na svečanom domjenku koji uvijek završi nimalo svečano, u četvrtak se rasplešite uz sjajni austrougarski duo iz Iloka / Juga 2, mlade Luca Erotic i Bulle App koji će leđa o leđa rasplesati i mramorne ploče utisnute u pod gotovo stoljetne zgrade u kojoj se Barcelona pub nalazi. Petak je rezerviran za gitarskog virtuoza Salaju i njegove setove koji ne prolaze bez upadanja u mikrofon i pjevanja na sav glas svevremenskih hitova ponajboljih svjetskih, ali i ovih naših odavde glazbenika. U subotu cijela Barcelona pleše onako kako Flegma svoju miksetu češe, kao centralni dio proslave koji će završiti kad prvi vrapci dođu provjeriti je li tko ostavio kakav komad bureka za triježnjenje na terasi lokala.

Hvala vam što smo tu gdje jesmo, mi ćemo se truditi i dalje opravdavati vaša očekivanja.

Volimo vas kao što je Eden voljela Cruza, kao Emperatriz svog nekog, kao La Usurpadora svoju zlu sestru blizanku koju je isto glumila Gabriela Spanic isto Hrvatica od prije par stoljeća kad su joj se neki tamo doselili s Cresa.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Znate li da mahanje repom vašeg psa ne znači uvijek da je sretan, to i još puno toga naučili smo i mi na ovoj zabavnoj i edukativnoj radionici u retfali, pogledajte fotke :)

[FOTO] Edukacijsko – zabavna radionica za pse i njihove vlasnike

U retfalačkom parku za pse “Žućo” danas je bilo jako zabavno ali i edukativno. Nezavisna lista Tomislav Mišetić i Hoćemo Više…

U Stožeru na tu vrstu okupljanja gledaju kao na posljedicu dugog trajanja situacije

Božinović: Mladi nisu kršili mjere

Ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera civilne zaštite Davor Božinović rekao je u ponedjeljak da mladi koji su se ovaj vikend Više…

Spektakularan pogled na moćni Dunav će vas ostaviti bez daha a Jacuzzi i infinity bazen vašoj zabavi će dati nezaboravne trenutke na ovoj posebnoj lokaciji!

Villa Katarina – infinity bazen i fantastičan pogled na Dunav kojeg ne(možete) platiti!

Toplo ljetno sunce, a u vama raste želja za rashlađivanjem uz bazen, koktelčiće, možda neki roštilj i zabavu s prijateljima… Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Jedna od najvažnijih točaka bio je prijedlog pravilnika o uređenju terasa ugostiteljskih objekata, koji je usvojen, a kojim se utvrđuju zone i lokacije za postavljanje terasa te način njihova uređenja

Osijek će radi ljepše vizure grada ujednačiti izgled terasa ugostiteljskih objekata

Djeca su upoznata kako pravilno i sigurno sudjelovati u prometu kao pješaci te kada samostalno voze bicikl

Povodom Dana policije u PU osječko-baranjskoj povedene preventivne aktivnosti