ŽIVOT

8. Studentska roštiljada

Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego nas očekuje VELIKI STUDENTSKI PARTY na istom mjestu gdje će nas do dugo u noć zabavljati LEXINGTON BAND!

Objavljeno 05.05.2022
Petar Tauković

Nakon dvije godine pauze radi epidemioloških mjera, 05.05.2022. vraća se i Studentska roštiljada i to osma po redu! Organizatori najavljuju najveću i najzabavniju do sada.

POČETAK 05.05.2022.  u 12:00 na velikoj livadi u Kampusu ispred FAZOS-a (Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku). Roštiljada traje od 14:00 do 18:00 uz veliku zabavu i glazbu uživo (Lexington band, lyra band, TS žitna polja).

Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego nas očekuje VELIKI STUDENTSKI PARTY na istom mjestu gdje će nas do dugo u noć zabavljati LEXINGTON BAND! ULAZ CIJELI DAN BESPLATAN! Treba li Vam još povoda da dođete i provedete najluđi dan u studentskom životu, dan o kojem svi pričaju cijelu godinu??

A od zabavnog dijela roštiljade izdvajamo:

Tko će ove godine pokušati osvojiti titulu najboljeg roštilj majstora?

Tko će pojesti najviše ćevapa i postati ćevapominator?
Tko će popiti najviše piva?
Tko će biti najbolji u igrama bez granica?
Odgovore na sva ova pitanja i još mnogo toga ćemo saznati na 8. Studentskoj roštiljadi!

Također za sve ostale studente pripremili smo natjecanje u “IGRAMA BEZ GRANICA!”

– Ekipe se prijavljuju na samoj roštiljadi
– Natječu se u skakanju u vrećama, povlačenju užeta i tačkama, za njih također osigurane nagrade!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Unatoč dvama odgađanjima i nepredvidljivom vremenu i ove godine održat će se studentska roštiljada. Uživanje na otvorenom, u suncu, zabavi, roštilju i odličnoj glazbi.

[NAJAVA] Studentska roštiljada: događaj za ne propustiti

9. Studentska roštiljada održat će se 15.6. (ČETVRTAK) na livadi ispred FAZOS-a s početkom u 12:00 sati. Unatoč dvama odgađanjima Više…

Ove godine po prvi puta će vas dočekati potpuno ograđen prostor održavanja Studentske roštiljade, uz hrpu noviteta na samoj livadi, a tu su i nezaobilazne igre bez granica i veliki studentski party! :)

9. Studentska roštiljada uz Mladena Grdovića = Praznik dobre zabave!

Došlo je vrijeme za novu, Studentsku roštiljadu koja će se održati 25.5.2023. Ove godine po prvi puta će vas dočekati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje