ŽIVOT

Pannonian Challenge ulazi u svoj finalni tjedan

Preskočio je sve prepreke i izazove i stiže na lijevu obalu Drave i najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe

Objavljeno 11.08.2020
Ivona Amidžić

Najveće sportsko izdanje festivala ekstremnih sportova ušlo je u svoj finalni tjedan. Pannonian Challenge ove je godine preskočio sve prepreke i izazove i stiže na lijevu obalu Drave – najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe bit će domaćin jedinog sportskog natjecanja u ekstremnim sportovima u svijetu 2020. godine.

Od 12. do 16. kolovoza Osijek ulazi u novu dimenziju sporta, a Pannonian Challenge ugostit će najbolje sportaše iz Hrvatske i Europe.

Konferencijom za medije najavljeno je posebno izdanje ovogodišnjeg festivala koje će publici otvoriti vrata u novi doživljaj urbanih sportova. S obzirom na epidemiološku situaciju s kojom se susreo cijeli svijet, pa tako i sportska scena, organizatori su odlučili kako će ove godine 21. izdanje Pannonian Challengea publika pratiti putem malih ekrana. Uz podršku Sportske televizije i RTL.hr sportski program Pannoniana uskočit će u svačije domove, a najzanimljivije trenutke iza scene moći će se pratiti i na društvenim kanalima festivala.

“Ove godine ne moramo biti na istom mjestu da bismo bili zajedno – Pannonian i publiku povezuju vrijednosti, novi doživljaj i zajednički interest, a to je najbolji festival ekstremnih sportova. Pannonian Challenge nosi svoj izazov – uskočite u Pannonian perspektivu jer ekstremno je novo normalno”, poručuju organizatori.

foto: scresnhot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje