GOSPODARSTVO

Krešimir Bubalo novi je predsjednik uprave Pevexa

Nadzorni odbor Pevexa jučer je opozvao dosadašnjeg predsjednika uprave Juricu Lovrinčevića

    Objavljeno 23.02.2021
    Darija Kovačić

    Nadzorni odbor Pevexa jučer je opozvao dosadašnjeg predsjednika uprave Juricu Lovrinčevića i za novog predsjednika uprave imenovao Krešimira Bubala, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca Index-u.

    Krešimir Bubalo je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana uprave Pevexa, a na novu je funkciju imenovan na novi mandat od pet godina.

    Kako se navodi u priopćenju, Bubalo je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom i javnom sektoru.

    Uz Krešimira Bubala, u upravi Pevexa su tri člana – Jure Radoš, Renata Duka i Ivan Jukić.

    “Nadzorni odbor se zahvalio Josipu Lovrinčeviću na požrtvovnom radu i doprinosu koji je dao tijekom svog mandata”, zaključuje se u priopćenju, u kojem se ne iznose razlozi Lovrinčevića opoziva.

    Inače, Jurica Lovrinčević je predsjednikom uprave Pevexa (tada još Peveca) imenovan u listopadu 2016. godine na mandat od pet godina, a prije toga je bio na dužnosti člana uprave.

    Pevex trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske i zapošljava oko 2.000 radnika.

    Foto: arhiva

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U cilju istinitog informiranja javnosti, a vezano uz senzacionalističke, obmanjujuće i iracionalne izjave Zdravka Peveca naglašavamo kako tvrtka PEVEX d.d. bez ikakvih ograničenja koristi ime PEVEX.

    Oglasila se tvrtka Pevex vezano za navode Zdravke Peveca i slanja medijima informacije

    Danas smo objavili priopćenje poslano medijima u kojima Zdravko Pevec navodi kako “sukladno pravilnom informiranju javnosti i pružanju mogućnosti i Više…

    "Nije čudo što je prvo na moju stranu stao Državni zavod za intelektualno vlasništvo, a sad i Upravni sud. Mislili su kako će žalbom Upravnom sudu uspjeti u naumu da bez posljedica koriste ime PEVEX, no grdo su se prevarili"

    Pevec pobijedio i na Upravnom sudu, koji samo šok za Vujnovca, Radića, Lovrinčevića… – PEVEX ne smije koristiti ime PEVEX!?

    Nakon što je Državni zavod za intelektualno vlasništvo donio zabranu korištenja imena PEVEX, pred koji dan Zdravku Pevecu za pravo Više…

    "Radi se i na podizanju kvalitete i standarda usluge koje pruža Zoološki vrt Osijek"

    U Zoološkom vrtu Osijek uskoro i oporavilište za životinje

    S ciljem utvrđivanja sadašnjeg stanja, a osobito s ciljem daljnjeg razvojnog iskoraka Zoološkog vrta u Osijeku, Nadzorni odbor tvrtke Unikom Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike