Našli smo idealno ljetno osvježenje – džin tonik sladoled :)

Biste li probali džin tonik sladoled ili sladoled sličan tome? Napišite nam u komentarima!

Objavljeno 26.06.2021
Lana Matić

Ako volite piti džin tonik i volite jesti sladoled, onda je džin tonik-sladoled savršena poslastica za vas ovog ljeta. I ne, ne trebate otići preko granice da biste ga pronašli, jer je dovoljno samo prošetati Zagrebom do slastičarnice Orijent piše Index.hr.

U ovoj slastičarnici rade ga u varijanti sorbeta. Ova ukusna sladoledna kombinacija sadrži tonik, sušeni crveni papar, koricu limuna i limete, uz kandirane citruse i dodatak pravog džina.

Evo, izazivamo slastičarnu Waldinger da napravi nešto slično kako bi i mi osječani uživali u ovom specijalitetu 🙂

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Muzika The Gatherersa od početka je bila snažno ukorijenjena u kreativnoj jazz tradiciji, ali se ubrzo uputila u područja improvizirane, eksperimentalne i suvremene glazbe, odražavajući osebujnost, individualne interese te težnje svakog od članova kvarteta.

[NAJAVA] The Gatherers u klubu Oxygene

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje 

Donna Vekić predstavila najveće mlade nade hrvatskog tenisa u sklopu Premier Tennis Tournamenta

Opet se vraćamo na priču koja nas čini osobito ponosnima, a to je spoznaja da Mia trenutno ima drugi rezultat u svijetu u kategoriji U-20, a prvi u Europi!

Još jedan fantastičan nastup Mije Wild!