CRNA KRONIKA

U tri prometne nesreće troje smrtno stradalo, pet osoba ozlijeđeno

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 22-godišnjak, 23-godišnjak i 18-godišnjak

    Objavljeno 14.02.2022
    Ivona Amidžić

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće. U dvije prometne nesreće tri su osobe smrtno stradale, 2 osobe su teško tjelesno ozlijeđene i 3 osobe su lako tjelesno ozlijeđene. Jedna prometna nesreća za posljedicu je imala materijalnu štetu.

    Teška prometna nesreća na đakovačkoj obilaznici

    Jučer, 13. veljače, oko 19,40 sati, 23-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se županijskom cestom ŽC-4292 iz smjera mjesta Dragotin u smjeru Đakova.

    Dolaskom do križanja s državnom cestom D7 (đakovačka obilaznica), koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, 23-godišnjak nije zaustavio automobil na znak „Stop“ te je nastavio kretanje kroz križanje bez zaustavljanja.

    U tom trenutku cestom s prednošću prolaza kretao se automobil iz smjera Piškorevaca u smjeru Osijeka, kojim je upravljao 19-godišnjak te svojim prednjim dijelom udario u desnu bočnu stranu vozila 23-godišnjaka, nakon čega su oba vozila nastavila nekontrolirano kretanje i udarila u osobni automobil koji se zaustavio na znaku „Stop“.

    U prometnoj nesreći smrtno su stradali 23-godišnjak i 18-godišnjak, 23-godišnjak je zadobio ozljede opasne po život, 19-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede, dok su dva 20-godišnjaka i jedan 21-godišnjak lako tjelesno ozlijeđeni.

    Na mjesto prometne nesreće pomoć unesrećenima pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći Đakovo i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasno društva iz Đakova.

    Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

    U slijetanju vozilom smrtno stradao vozač

    Jučer, 13. veljače, oko 14,45 sati, 22-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se nerazvrstanom cestom iz smjera mjesta Strizivojna kroz šumski predio zvani „Merolino“.

    Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 22-godišnjak je izgubio nadzor te vozilom sišao preko zemljane bankine u odvodni kanal i prednjim dijelom vozila udario u betonski most odvodnog kanala, gdje je preminuo na mjestu prometne nesreće.

    Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Provalnik je provalio u nenastanjenu kuću na području Osijeka, a kradljivci su iz trgovine ukrali više kozmetičkih proizvoda

    Otkriveni provalnik i kradljivci u Osijeku

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak Više…

    Dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan bicikla) odbili su se alkotestirati, a jedan vozač osobnog automobila odbio se podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu.

    U nadzoru prometa preko vikenda, zatečen 31 alkoholizirani vozač!

    Na području PU osječko-baranjske od 10. do 12. svibnja evidentiran je 31 vozač (24 vozača osobnih automobila, pet vozača bicikala, Više…

    Pokušao je pobjeći policajcima od uhidbenog naloga, skočio kroz prozor i smrtno stradao...

    Smrtno stradao u bijegu od policajaca koji su ga došli uhititi

    Danas oko 7.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Našice pokušali su realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Sumnjiči ga se da je 15. svibnja čekićem porazbijao stakla na pet automobila te iz jednog ukrao 650 eura

    Porazbijao stakla na autima napravio štetu od 6650 eura!

    Osumnjičeni su provaljivali u skladišta trgovina i drugih pravnih osoba iz kojih su ukrali razne prehrambene i neprehrambene proizvode te povratnu ambalažu

    Otkriveno još provalnika

    Provalnik je provalio u nenastanjenu kuću na području Osijeka, a kradljivci su iz trgovine ukrali više kozmetičkih proizvoda

    Otkriveni provalnik i kradljivci u Osijeku