ŽIVOT

(FOTO) Svečano otvoreni 28. Osječki proljetni sajam i 22. obrtnički sajam

"Iduće godine ćemo početi sajmovati u veoma modernom prostoru gospodarskog centra..."

Objavljeno 04.03.2022
Ivona Amidžić

Danas je na sajamskom prostoru Pampas svečano otvoren 28. Osječki proljetni sajam i 22. obrtnički sajam koji će se održati od 4. do 6. ožujka.

Sajam organizira Osječki sajam d.o.o. u suradnji s HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Ova manifestacija već tradicionalno privlači značajan broj izlagača iz područja poljoprivrede, opreme i uređaja u domaćinstvu i graditeljstvu, tradicijskih i autohtonih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i obrtničkih proizvoda uz prezentaciju gospodarskih potencijala Osječko-baranjske županije.

“Iduće godine ćemo početi sajmovati u veoma modernom prostoru gospodarskog centra. To će biti jedan od najvećih prostora za sajmovanje ne u Hrvatskoj, već u ovom dijelu Europe. Sajmovanje se mora vratiti u Osijek na velika vrata. Ove ćemo prostore prepustiti sportskim klubovima streljaštva za koje je on i namijenjen, a nove sajamske prostore u koje uselimo moći ćemo koristiti 365 dana u godini. Do tad ćemo bit ovdje i održavati živim sajam i sajmovanje”, rekao je župan Anušić.

Tijekom trodnevnog održavanja posjetitelje očekuje oko 200 izlagača u paviljonima 1 i 2 te na otvorenom prostoru. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a radno vrijeme sajma je od 10:00 do 19:00 sati.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Organizatori pozivaju sve kolekcionare, audiofile, ljubitelje glazbe i Osijeka, na zajedničko druženje, jer gramofonske ploče su užitak, uživanje u užitku je hedonizam, a hedonizam je na istoku!

[NAJAVA] 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati 18. i 19.05.2024. godine, na Više…

180 kerovaca o kojima skrbe prikupilo hrpu robe koja do sada nije bila izložena, a koja je spremna uveseliti nekog novog!

Udruga Pobjede poziva vas na posljednji ovogodišnji second hand sajam, POSH STORE!

Iz Udruge kažu da će biti najbolji do sada, da je 180 kerovaca o kojima skrbe prikupilo hrpu robe koja Više…

Jučer je zastava postavljena na Pješačkom mostu, a danas i u subotu, na dan utakmice sa Slaven Belupom "prošetat" će osječkim ulicama

Velika zastava NK Osijeka uoči prve utakmice na novom stadionu na Pampasu

Dvije su udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata iz Osijeka i Čepina zajedničkim snagama izradile veliku zastavu NK Osijeka uoči prve Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom

Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet