ŽIVOT

Miju Dimšić u Torinu pitali što je njen “guilty pleasure”, odgovor nasmijao mnoge

Tijekom press-konferencije nakon prve tonske probe Mia je dobila pitanje što je njen "guilty pleasure" kad je riječ o hrani... Slažete li se s odgovorom?

    Objavljeno 02.05.2022
    Ivona Amidžić

    Mia Dimšić nasmijala je mnoge odgovorom na pitanje što je njen “guilty pleasure”, odnosno “slatki grijeh”, prenio je Index.

    Tijekom press-konferencije nakon prve tonske probe Mia je dobila pitanje što je njen “guilty pleasure” kad je riječ o hrani. “Kulen”, odgovorila je Mia.

    “Regija iz koje ja dolazim zove se Slavonija i poznata je po kulenu, vrsti kobasice, ali jako dobre kobasice. Moraš probati”, rekla je voditelju. Dotaknula se i nekih drugih slavonskih specijaliteta poput fiš paprikaša i čobanca.

    “Ako to još zaliješ kapljicom domaće slavonske rakije, doživljaj je savršenstvo”, dodala je.

    Mia će 10. svibnja s pjesmom Guilty Pleasure pokušati izboriti finale za Hrvatsku u Torinu.

    foto: instagram (Mia Dimšić)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

    [FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

    Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

    Na ocjenjivanju kakvoće kulena održanom na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku Belje je osvojilo dvije zlatne medalje

    Dvije zlatne medalje za Beljski kulen

    Na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku održano je prvo ocjenjivanje kakvoće kulena u organizaciji te znanstvene institucije koja je dugogodišnji Više…

    Nisu stali na kulenu, ima i ljute i slatke paprike, vinograda... - Osam vizuala pravi su za krilaticu kampanje "Hedonizam je na istoku"

    (FOTO) Urnebesno duhovita kampanja Turističke zajednice OBŽ: Pogodili u sridu s kulenom…

    Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih dana lansirala je kampanju „Via Slavonija Baranja“ kojom poziva domaće goste na otkrivanje doživljaja koji Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

    Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

    Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

    [NAJAVA] 9. Povratak otpisanih

    Okupljenima na pitanja su odgovarali uvaženi gosti doc. dr.sc. Ida Somolanji Tokić i Mirjana Kulić, ravnateljica dječjeg vrtića Vukovar 1.

    [FOTO] Forum građana – “Obrazovanje pravo, a ne dar!” održan u Osijeku