SPORT

Još jedan sportski događaj u Osijeku: Školski sportski dan osnovnih škola

Planiran je svečani mimohod svih ekipa sudionika priredbe uz pozdravni govor predstavnika Grada

Objavljeno 13.05.2022
Ivona Amidžić

Školski športski savez grada Osijeka nakon Školskog sportskog dana za srednjoškolce, u Sportskoj dvorani Zrinjevac u utorak, 17. svibnja 2022. godine organizira Školski sportski dan osnovnih škola.

Održat će se finalni gradski susreti u futsalu, rukometu i košarci za dječake te odbojci za djevojčice, uz zajednički graničar, a manifestacija će trajati od 12.00 do 18.00 sati.

U vremenu od 14.45 do 15.15 sati planiran je svečani mimohod svih ekipa sudionika priredbe uz pozdravni govor predstavnika Grada, te podjelu kompleta lopti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

[FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.