ŽIVOT

HangOut- noć društvenih igara

PRONI centar/Info centar za mlade Osijek pripremaju još jednu večer društvenih igara sutra u 18 sati, poručuju da ponesete dobru volju za druženje...

Objavljeno 31.08.2022
Iven Jurić

Sutra u 18 sati u prostorima PRONI centra/Info centra za mlade Osijek na adresi Kralja Zvonimira 15 organizira se još jedan HangOut, ovaj puta kao noć društvenih igara, volonteri su za vas pripremili niz igara socijalne dedukcije (čitanja drugih ljudi) kojim će vas zabaviti i potaknuti vaše moždane vijuge.

Poručuju kako prijave nisu potrebne i da samo donesete dobru volju i želju za druženjem i upoznavanjem novih ljudi!

Inicijativa za druženjem i aktiviranjem mladih –  ‘’Hangout’’ nastala je 2018. godine, od strane mladih, i od tada su proveli brojne aktivnosti te projekt Drvo solidranosti.

Cilj Hangout susreta je umrežavanje, učenje nečeg novog, iniciranje novih ideja i provedba aktivnosti za mlade i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz “zone komfora”. Također, mladi su iskazali potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima, na neformalan način, koja rezultiraju snažnijim aktivizmom mladih.

HANGOUT Inicijativu mladih podupire PRONI Centar kroz svoj projekt Regionalni info-centar za mlade Osijek

HangOut

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

U našem društvu se često govori o podjeli poslova prema spolu, iako je mnogima to zastarjela ideja, je li i Više…

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje? Saznajte neke od stvari bitnih za uravnotežen i zdrav život. 

Radionica “Istine i mitovi o zdravom životu”

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje? Ako voliš razgovarati o Više…

Učenici III. gimnazije educirani su o pravilnom sudjelovanju u prometu biciklista kao i nove skupine sudionika vozača osobnih prijevoznih sredstava...

Učenici III. gimnazije sudjelovali na radionici “Sigurnost u cestovnom prometu”

Regionalni info-centar za mlade Osijek i Savjetodavni odbor RICM-a jučer su na iMOS-u 2022. – Sajmu informiranja mladih Osijek organizirali Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje