SPORT

Gradska utrka „Osječki meandar“ – ZDRAVKO JE KRENUO

Sudionici će pred sobom imati 1500 m hodačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu.

    Objavljeno 04.04.2023
    Matija Ivanković

    GSSR „Sport za sve“ Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu (AUK) i Kineziološki fakultet Osijek zajedničkim snagama organiziraju gradsku utrku „Osječki meandar“, memorijalnu utrku koja će se održati u subotu, 22.04.2023. godine u sklopu akcije „Zdravko je krenuo“, a povodom Dana Julija Knifera, počasnog građanina grada Osijeka i jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.

    Sudionici će pred sobom imati 1500 m hodačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu. Prijave putem linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1952 ili od 9,00 do 9,30 na licu mjesta.

    Za građane s djecom i rekreativce koji iz bilo kojeg razloga ne mogu istrčati utrku, a žele sudjelovati, pripremljena je skraćena ruta koju mogu, izvan konkurencije, jednostavno odhodati. Za ovu kategoriju prijave nisu potrebne.

    Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji bit će nagrađena medaljama, a prvih 150 prijavljenih sudionika majicama s logom utrke. Organizator je osigurao i bočicu vode za okrijepu koja će sve sudionike dočekati na cilju.

    Pozivamo sve trkače, rekreativce i sportaše, a posebno studente da sudjelovanjem u utrci pridonesu ovoj lijepoj ideji spoja sporta i kulture u našem gradu! Za sudjelovanje u utrci svi sudionici imaju pravo na markicu i rekreacijsku karticu akcije „Zdravko je krenuo“.

    Sudjelovanje na utrci je besplatno.

    ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Sudionici će pred sobom imati 4350 m trkačkog  izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu.

    [NAJAVA] Osječki meandar, memorijalna utrka u sklopu akcije “Zdravko je krenuo”

    GSSR „Sport za sve“ Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu  (AUK) i Zajednica osječkog sporta (ZOS) zajedničkim snagama  organiziraju gradsku Više…

    Posljednja runda, kako bi rekli drifteri, HR PRO natjecanja i napeta borba za postolja i titulu najuspješnijih po klasama u ovoj sezoni, StreetRaceri koji žare i pale od klase 15 do 9, a najbrži jure i debelo ispod!

    30. Jubilarni Osijek Street Race Show

    Što reći? Ove objave već godinama počinjemo i završavamo sa onom starom: svi sve znate.. Jer doslovno već sve znate… Više…

    Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

    Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

    Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.