Arhiva

AMC najavljuje dvije sezone nove serije iz svijeta The Walking Dead avanture

    Objavljeno 11.03.2015
    OsijekNews redakcija

    AMC je najavio da je inicijalno naručio dvije sezone serije koja se naslanja na svijet Walking Dead serije broj #1 serije na televiziji za odrasle iznad 18 godina koja traje već tri sezone.

    Radnja nove serije (naslov još nije objavljen) će biti locirana u Los Angelesu i biti će fokusirana na nove likove i novu priču. Prva sezona nove serije će biti u obliku šest epizoda od po sat vremena, a premijera se očekuje krajem ljeta 2015. dok će sljedeća sezona biti prikazivana u 2016.

    Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert iz The Walking Dead-a su producenti ove nove serije, koja je, kao i original, producirana od strane AMC Studija.

    Glumci koje ćemo moći vidjeti u ovom novom serijalu su: Cliff Curtis (Missing, Gang Related), Kim Dickens (Gone Girl, Sons of Anarchy), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) i Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

    ‘Zaista smo sretni što imamo tako dobre scenariste i fantastične glumce – i jedva čekamo početi s radom na ovoj apokaliptičnoj drami sljedeće dvije sezone i nadamo se i nakon toga’ – kaže Charlie Collier, predsjednik AMC-a.

    Gledati li seriju The Walking Dead?

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!