SPORT

Taekwondo Osijek uspješan na prvenstvu hrvatske

Na turniru se okupilo 224 mlađih kadeta , 209 kadeta i 100 mlađih seniora iz 50-ak  klubova iz cijele Hrvatske

    Objavljeno 22.05.2023
    Matija Ivanković

    Ovog vikenda u sportskoj dvorani osnovne škole u Ivanjoj Reci održano je prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe seniore U-21, a u nedjelju 21.05.2023. po prvi puta se u Hrvatskoj održalo i mlađe kadetsko prvenstvo Hrvatske. Na turniru se okupilo 224 mlađih kadeta , 209 kadeta i 100 mlađih seniora iz 50-ak  klubova iz cijele Hrvatske.

    Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ s 3 natjecatelja. U kategoriji mlađih seniorki nastupila je Dora Dragovan -46kg i mlađi seniori Filip Zahirović -74kg te Patrik Grgić +87kg.

    Taekwondo klub „Osijek“ na ovom natjecanju nije imao predstavnike u mlađe kadetskom i kadetskom uzrastu.

    Mlađa seniorka Dora Dragovan izgubila je borbu za finale od predstavnice „Velike Gorice“ Marinele Bašković 2:0 (17:2;8:5).

    Filip Zahirović nakon pobjede u prvom kolu nad Filipom Kušecom iz križevačkog „Radnika“ 2:0 (4:1;5:1), u borbi za medalju gubi 2:0 (5:0;6:0) od Ante Kovača iz splitskog „Marjana“ i kasnijeg prvaka Hrvatske. Patrik Grgić izgubivši u polufnalu od Ivana Čelića iz Karlovca 2:0 (9:2;17:2) morao se zadovoljiti brončanom medaljom.

    Taekwondo klub „Osijek“ može biti zadovoljan i ponosan na nastup svojih mlađih seniora na ovom prvenstvu Hrvatske i osvojene dvije brončane medalje.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

    Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje – jednu Više…

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.

    Proteklog vikenda 27.04.2024. održan je 18. Memorijalni turnir Bljesak 1995., u organizaciji taekwondo kluba  „Ogrc Novska“. Na turniru je nastupilo Više…

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Dana 21.04.2024. održan je Plemeniti turnir Zaprešića, u Zaprešiću. Turnir je bio humanitarnog karaktera i održavao se u svim uzrasnim Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Županović je svojim konkurentima ponovno dokazao da je daleko najbolji u ovoj disciplini o čemu svjedoči i rezultat kojega je ostvario

    AK Slavonija – Žito – Još jedna uvjerljiva Županovićeva pobjeda

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

    Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

    Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova

    Festival sporta ove srijede u Osijeku