ŽIVOT

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Objavljeno 11.12.2023
Darija Kovačić

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu se točno radi, da su kerovci osječkog Azila za pse ponovo stali pred kamere i učinili kalendar koji, osim što ga zidovi nose s ponosom, osigurava da se mnoge kereće želje ispune u narednoj godini zahvaljujući donacijama koje on skupi.” Tako Udruga Pobjede koja vodi Azil i koja brine o njegovim dlakavim stanovnicama i stanovnicima u petak 15.12. u 19 sati u kinu Urania organizira promociju kalendara za 2024. za koju kažu da je puno više od same promocije jednako kao što je i kalendar uvijek više od samoga kalendara.

Ove godine, uz kolače i kuhano vino kojim volonterke časte sve koji  ste pozvani, promociju će učiniti prepunom pozitivnog naboja kratki filmovi koji će nasmijati, rasplakati, razgaliti i napuniti optimizmom kako bi zajednički lakše ušli u 2024. od koje se, kako čujemo, u Azilu puno očekuje.

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom “Još se nije rodio ko bi svima ugodio” i iz prve ruke, ili ako vam je draže – šape, priča o iskustvima koja su ih učinila azilantima odnosno na simpatičan ali i poetičan način polemizira o društvenim apsurdima i predrasudama koje ponekad zatoče psa u azilu godinama.

Nakon same promocije kalendar će se moći pronaći u Azilu, na štandovima koje udruga organizira od 18. do 23.12. u Kapucinskoj ulici i Trgu bana Jelačića, infopultu Portanove i u veterinarskim ambulantama s kojima Azil odnosno udruga ima suradnju (ValVet, Vet.stanica Osijek i Vet-Pet)

“Dolaskom na promociju učinit ćete da mi zadržimo dozu optimizma koja nam je jako potrebna da bi opstali i da bi se i dalje mogli boriti a dajući donaciju od 8 eura za kalendar pomoći ćete psima u Azilu da u 2024. uđu sretniji, uhranjeniji, ugrijaniji i voljeniji. Osjećaj da nisi sam na svijetu najbolji je osjećaj na svijetu!” poručuju iz Azila i pozivaju da ih 15.12. u 19 sati, u kino Urania svojim dolaskom učinite sretnima.”

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Ukupno je izabrano 13 fotografija prema mišljenju stručnog žirija, 12 za svaki mjesec u godini i naslovna fotografija te jedna fotografija s najviše like-ova na FB stranici

Izabrane najljepše fotografije OBŽ koje će krasiti novi godišnji kalendar

Osječko-baranjska županija treću godinu zaredom provela je foto natječaj s ciljem prikazivanja ljepote i jedinstvene raznolikosti županije, a 147 pristiglih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za izvođenje radova neophodno je zatvoriti za promet motornih vozila dionicu Rokove ulice od Ružine  do Ulice A. Hebranga.

Zatavara se za promet radi radova dionica u Rokovoj ulici

Manifestacija, nagrađena nagradom 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 za najbolju baštinsku manifestaciju u Hrvatskoj za 2023. godinu, ove godine nudi program ispunjen plesom i pjesmama folklornih društava, posebice onih hrvatskih iz Baranje, Slavonije i Vojvodine.

[NAJAVA] 29. Baranjski bećarac zove Vas 31. svibnja do 2. lipnja u srce Baranje

Vinski mjesec, poseban je jer traje dulje od kalendarskog mjeseca – tijekom svibnja i lipnja, pa sve do početka srpnja, te nudi velik izbor prigoda za druženje uz čašu vina s pogledom na vinograde, dvorce i druge ruralne i gradske vizure

[NAJAVA] Vinski mjesec Osječko-baranjske županije – PROGRAM