ŽIVOT

Spas u zadnji čas: Oduševite svoju bolju polovicu božićnim poklonom

Ako ste ostali zakinuti vremenom za kupnju božićnog poklona svojoj boljoj polovici, nema potrebe za panikom! U ovom članku donosimo vam fantastične ideje za poklone koje možete nabaviti odmah, a koji će zasigurno oduševiti vašeg partnera ili partnericu

Objavljeno 22.12.2023
Matija Ivanković

Spas u zadnji čas: Oduševite svoju bolju polovicu božićnim poklonom

Božićno vrijeme donosi radost, ljubav i priliku da izrazimo svoju zahvalnost prema voljenima. Ako ste, međutim, ostali zakinuti vremenom za kupnju božićnog poklona svojoj boljoj polovici, nema potrebe za panikom! U ovom članku donosimo vam fantastične ideje za poklone koje možete nabaviti odmah, a koji će zasigurno oduševiti vašeg partnera ili partnericu.

Wellness kao trenutni bijeg

Wellness pokloni poput spa dana ili wellness vikenda predstavljaju izvrstan izbor za poklon u zadnji čas iz nekoliko razloga. Prvo, nude trenutni bijeg od stresa i užurbanosti svakodnevnog života. Uživanje u masaži, sauni ili drugim wellness tretmanima pomaže opuštanju tijela i uma. SelectBox priskače u pomoć sa svojim genijalnim paketima kao što su Oaza zdravlja i ljepote, Njega u spa-centru, Masaža i wellness te Harmonija ljepote. Osim što su složeni tako da zadovolje svačije potrebe, razlikuju se i cjenovno tako da bi se moglo pronaći nešto za svačiji džep!

Putovanje kao neprocjenjivo iskustvo

Putovanje, iako može zvučati kao složen plan, može biti iznimno emotivan i nezaboravan poklon. Za one koji vole istraživati i stvarati zajedničke uspomene, rezervacija vikend bijega na romantično odredište pruža priliku za zajedničko istraživanje i opuštanje. Mnoga putovanja, poput romantičnih izleta, nude pakete koji uključuju smještaj, obroke i dodatne pogodnosti, čime se olakšava proces organizacije. Nudi ih upravo SelectBox čiji paketi Romantični bijeg, Čarobni odmor, Vikend iz snova, Neprocjenjivi doživljaji te Najljepši trenutci u dvoje sadrže sve što možete poželjeti za idealan bijeg od briga i opuštanje uz voljenu osobu. Kada malo bolje razmislite, to je poklon za oboje!

Romantična večera kao intimni doživljaj

Romantična večera kod kuće ili u omiljenom restoranu je klasičan izbor koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj poklon pruža priliku za intimnost i zajednički provod kvalitetnog vremena. U restoranu, odabrani meni i ambijent pridonose romantičnom doživljaju. Kako bi taj doživljaj bio što posebniji, SelectBox ima sjajne pakete koji omogućuju vanserijsko gurmansko iskustvo! Avantura okusa, Stol za dvoje, Gurmanski stol , Ekstravagantna večera i Najbolji užitci paketi su koje se definitivno isplati provjeriti i uzeti u obzir kao sjajan dar za svoju osobu.

Happy woman and her boyfriend holding hands while toasting with Champagne while having dinner at dining table.

Svi ovi pokloni dijele zajedničku nit – pružaju priliku za zajedničko vrijeme i stvaranje uspomena. Oni naglašavaju važnost prisnosti i pažnje prema voljenoj osobi. Važno je napomenuti da su ovi pokloni također dostupni u zadnji čas, što ih čini praktičnim izborom za one koji su možda ostavili darivanje za posljednji trenutak. Bez obzira na to je li riječ o opuštanju u wellness centru, istraživanju novih destinacija ili intimnoj večeri, ovi pokloni dodaju dodir ljubavi i pažnje u božićnom razdoblju.

Sve SelectBox pakete možete kupiti na web stranici, ali i na prodajnim mjestima Konzuma, Spara, Interspara, Petrola, Znanja, KTC-a, Studenca, INA-e i NTL-a.

 

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kratki rukavi, lješkarenje na plaži i preskakanje nošenja šešira i nanošenja kreme za sunčanje, sve s ciljem zadobivanja onog lijepog, preplanulog tena, znači kako ponekad, čak i nesvjesno, izlažemo kožu suncu bez adekvatne pripreme.

Pripremi kožu za ljeto… već sada!

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme Više…

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Proljeće je vrijeme obnove, kada priroda oživljava i donosi osjećaj radosti i svježine. Toplo vrijeme i duži sunčani dani idealni Više…

Buđenje uz cvrkut ptica, svjež zrak, domaća hrana… Ova vrsta turizma u Hrvatskoj nudi upravo tu mogućnost - pristup autentičnom iskustvu života na selu, uz dodatak obilja prirodnih ljepota i tradicionalne gostoljubivosti

Ovaj oblik turizma postaje naveliko popularan, evo i zašto

Jeste li ikada razmišljali o tome kako izgleda život izvan gradske vreve? Buđenje uz cvrkut ptica, svjež zrak, domaća hrana… Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom

Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet