SPORT

Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Objavljeno 23.04.2024
    Matija Ivanković

    Dana 21.04.2024. održan je Plemeniti turnir Zaprešića, u Zaprešiću. Turnir je bio humanitarnog karaktera i održavao se u svim uzrasnim kategorijama.

    Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova: mlađi kadeti Klara Degmečić (-40kg) i Domagoj Ljevar (-52kg), kadet Leon Jošić (-49kg) i juniorke Dora Dragovan (-52kg) i Nina Vicković (-68kg).

    Prva na tatami izlazi Klara Degmečić koja je u borbi za medalju pobjedila predstavnicu zagrebačkog „Oriona“ Emmu Vukmanić sa 2:1 (4:4 elektronski pobjeda u prvoj rundi odlazi za Emmu, 2:0; 5:1), dok u borbi za finale Klara gubi od predstavnice zagrebačkog „Medvedgrada“ Ane Šoštarić 2:0 (14:2: 14:4) i kasnije pobjednice turnira. Na kraju se Klara mora zadovoljiti brončanom medaljom.

    Drugi na tatami izlazi Domagoj Ljevar koji gubi u borbi za finale od Slovenca Jakoba  Magerla 2:0 (2:14; 4:16) i završava svoj nastup na trećem mjestu i s brončanom medaljom.

    Kadet Leon Jošić u  borbi za finale gubi borbu od predstavnika zagrebačke „Čigre“ Luke Dukića Lukača 2:0 (8:3; 11:4) kasnijeg pobjednika turnira i osvaja brončanu medalju.

    Juniorka Nina Vicković gubi u finalu  od predstavnice „Otočca“ Ivane Klasan sa 2:0 (8:1;10:1) i osvaja srebrnu medalju.

    Druga naša juniorka Dora Dragovan nakon uvjerljivih borbi u kvalifikacijama, gubi u finalnoj borbi od predstavnice zagrebačke „Dubrave“ Tare Bučan u neizvjesnoj i ujednačenoj borbi sa 2:0 (2:0; 8:6) izgubivši runde doslovce u zadnjim sekundama i osvaja srebrnu medalju.

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na turniru nastupilo je oko 400 natjecatelja iz 28 klubova iz  Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Taekwondo klub Osijek nastupio je s 5 natjecatelja.

    Taekwondo klub Osijek – Dugo Selo Open 2024.

    Proteklog vikenda održan je Dugo Selo Open 2024. u Gradskoj sportskoj dvorani „Dugo Selo“ u organizaciji taekwondo kluba „Dugo Selo“. Više…

    Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa dvije natjecateljice. U kategoriji juniorki nastupila je Dora Dragovan -49kg i Dea Marković -53kg.

    Taekwondo – TK Osijek na Austrian open youth 2024 natjecanju

    31.08.2024.  i 01.09.2024. U sportskoj dvorani u Beču održan je turnir pod nazivom Austrian open youth E-2 klase za skupljanje Više…

    Utakmice će se igrati u Športskoj dvorani Zrinjevac, a na njemu će nastupiti ekipe Ženskog rukometnog kluba Osijek, Rukometnog kluba Krivaja iz Zavidovića te mađarska ekipa Mohacsi Te 1888

    Osječke rukometašice organiziraju 8. Međunarodni Osijek Trophy turnir

    OSMO IZADNJE MEĐUNARODNOG TURNIRA OSIJEK TROPHY! Ženski rukometni klub Osijek može se pohvaliti dugom poviješću svojega djelovanja jer ove godine Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Riječ je o utrci za djecu i odrasle čiji je krajnji cilj podizanje svijesti o problematici nestale djece te okolnostima nestanaka

    [FOTO] Veliki i mali Osječani ponovno trčali za nestanke djece na utrci Find me 2024

    Na turniru nastupilo je oko 400 natjecatelja iz 28 klubova iz  Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Taekwondo klub Osijek nastupio je s 5 natjecatelja.

    Taekwondo klub Osijek – Dugo Selo Open 2024.

    Cilj utrke je skrenuti pozornost građana i javnosti na nestanke djece iz obiteljskog doma i ustanova te osvijestiti uzroke nestanka u različitim okolnostima

    Utrka Find me za nestalu djecu u Hrvatskoj održat će se 13. listopada