GOSPODARSTVO

Ponuda slobodnih radnih mjesta, prijavite se već danas!

Pronađite svoj sljedeći posao, pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

    Objavljeno 05.06.2024
    Matija Ivanković

    Lugera Talent Solutions traži Savjetnika u telefonskoj prodaji za A1 (m/ž). Idealni kandidat trebao bi imati minimalno srednju stručnu spremu, razvijene komunikacijske vještine, poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Uz to, nude se stimulativne dodatne mjesečne nagrade, besplatni smartphone i A1 tarifa, rad iz kombinacije kuće i ureda, MultiSport kartica te poklon bonovi za djecu. Prijavite se putem linka do 11.6.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Posao uključuje dostavu robe, a moguće je zaposlenje na određeno ili neodređeno vrijeme. Potrebna je spremnost za rad na terenu, pouzdanost, odlučnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

    Vital Group d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Posao uključuje dostavu robe, a moguće je zaposlenje na određeno ili neodređeno vrijeme. Potrebna je spremnost za rad na terenu, pouzdanost, odlučnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

    CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Comcross Croatia d.o.o. traži Električara/električarku za projektiranje, izvođenje i održavanje tehničkih sustava u Osijeku. Posao uključuje spajanje i montažu elektroopreme i razvodnih ormara. Poželjne su vještine čitanja elektro shema, samostalnost u radu te spremnost na timski rad i učenje. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj te dinamično i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad 20 sati tjedno u Osijeku i Vinkovcima. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

    Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

    Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži Agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Osijeku. Očekuje se poznavanje rada na računalu i aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika, s opcionalnim poznavanjem talijanskog ili češkog jezika. Nudi se bonus program, odlična radna klima, uravnoteženi obroci za zaposlenike, mogućnosti rada u drugim Falkensteiner hotelima te posebne cijene za zaposlenike i njihove obitelji i prijatelje. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

    DVA GOLUBA traži Pekara (m/ž) za rad u Ernestinovu. Posao obuhvaća pekarske aktivnosti. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Posao je na neodređeno vrijeme, a radi se puno radno vrijeme. Smještaj nije osiguran, dok je prijevoz djelomično osiguran. Prijavite se putem linka do 20.6.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se Više…

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo Više…

    Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Vodeće teme ove tradicionalne, izložbeno-prodajne, međunarodne manifestacije su poljoprivreda, prehrana, obrtništvo, graditeljstvo, stanovanje i autohtoni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnički proizvodi...

    [FOTO] Otvoren 27. Jesenski sajam u Gospodarskom centru OBŽ

    Promet se zatvara zbog početka radova na prvoj fazi rekonstrukcije vodoopskrbne i kanalizacijske mreže

    Vodovod Osijek – za promet će se zatvoriti dio Ulice Branka Radičevića, od križanja sa Crkvenom do križanja s Krstovom ulicom

    Neiro je inspiriran ženskim psom Neiro, kojeg je udomila vlasnica psa Kabosu – psa koji je postao ikona Dogecoin kriptovalute

    [FOTO/VIDEO] Neiro kriptovaluta podržala osječki azil: Nova donacija za pse u potrebi