GOSPODARSTVO

Izdvojili smo posebnu ponudu slobodnih radnih mjesta za vas, pogledajte!

Pročitajte koje smo vam poslove izdvojili ovaj tjedan. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

    Objavljeno 03.07.2024
    Darija Kovačić

    Wax d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Odgovornosti uključuju terenski rad, s radom na određeno i stalno, u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tražimo pouzdane i odlučne kandidate sa spremnošću za rad na terenu (11 dana) i vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

    MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

    Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske s radnim mjestom u Osijeku. Posao uključuje stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, a kandidati trebaju biti spremni za rad na terenu, pouzdani, odlučni i imati vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osijeku, pokrivajući područje čitave države. Nudimo primamljivu fixnu plaću, dodatne bonuse, osiguran smještaj, službeno vozilo, laptop i mobitel, te kompletnu obuku posla. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Osijeku – Gacka Park. Hervis nudi fleksibilno radno vrijeme (20, 30 ili 40 sati tjedno), redovitu isplatu plaća, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, te posebne pogodnosti za zaposlenike, uključujući testiranja proizvoda i sudjelovanje na sportskim događajima. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

    BELJE plus d.o.o. traži Radnika u stočarstvu (m/ž) za farme u Dardi, Osječko-baranjska županija. Posao uključuje brigu o životinjama, pripremu hrane i održavanje higijene. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću stalnog zaposlenja i plaćeni putni troškovi. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

    Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

    Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Future Machines d.o.o. traži Montera poljoprivrednih strojeva (m/ž)za rad u Osijeku, Osječko-baranjska županija. Traži se osoba s minimalno završenom srednjom školom (3 ili 4 godine), bez obzira na radno iskustvo. Radni odnos je na neodređeno, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Zavirite u svijet poslova i pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

    Odabrana nova slobodna radna mjesta u OBŽ

    Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna! Vital Group Više…

    Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se Više…

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prema najnovijim podatcima Ministarstva gospodarstva za 2023. godinu, Osijek ima 57,65 posto odvojeno prikupljenog otpada

    Grad Osijek treću godinu zaredom najuspješniji veliki hrvatskih grad u odvojenom prikupljanju otpada

    Već četvrtu godinu zaredom, najvažniji akteri domaćeg agrara okupili su se u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije u Osijeku na najvećoj poljoprivrednoj konferenciji u Hrvatskoj - AgroRocks 2024!

    Otvoren AgroRocks 2024 – najveća poljoprivredna konferencija u Hrvatskoj!

    Cilj ovog projekta je educirati hrvatske građane o važnosti i načinima smanjenja bacanja hrane u svakodnevnom životu. Naime, segment kućanstava u Hrvatskoj generira čak 76% ukupnog otpada od hrane

    Godišnjica projekta “Hrana se ne baca” – Dukat predstavlja edukativni i nagradni online natječaj “Do posljednje mrvice!”