GOSPODARSTVO

Tražite posao? Imamo odlične ponude novih radnih mjesta za vas!

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    Objavljeno 11.09.2024
    Matija Ivanković

    Leistritz turbinske komponente Belišće d.o.o. traži Brusača (m/ž) za rad u Belišću. Poželjna je stručna sprema strojarske struke ili iskustvo na sličnim poslovima. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 17.9.2024. 

    Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na svježim odjelima u Osijeku.  Kandidati trebaju imati završenu srednju školu, iskustvo na sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, dva slobodna dana tjedno, atraktivna primanja te plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 20.9.2024. 

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava više kandidata (m/ž) na novootvorenim pozicijama  u više županija. Nudimo stalno zaposlenje, ugodnu radnu atmosferu, atraktivne stimulacije te godišnje beneficije poput božićnice i uskrsnice. Prijavite se putem linka do 20.9.2024.

    Electus DGS d.o.o. traži Agenta za teleprodaju privatnim korisnicima i telefonskog prodajnog Savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na određeno vrijeme s mogućnošću dugoročnog zaposlenja, slobodni vikendi, naknada za topli obrok i prijevoz. Prijavite se putem linka do 20.9.2024. a za telefonskog prodajnog Savjetnika do 2.10.2024.

    Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Voditelja (m/ž) za rad u Osijeku. Glavne odgovornosti uključuju organizaciju i vođenje smjene, upravljanje timom i brigu o gostima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, prosječnu neto plaću od cca. 1.200 €, fleksibilno radno vrijeme, dva slobodna dana tjedno. Prijavite se putem linka do 19.9.2024.

    Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž) za rad u Osijeku. Tražimo osobe s osnovnim znanjem MS Office paketa, orijentacijom na rezultate i spremnošću na rad iz ureda.Poslodavac nudi obuku, bonuse, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme te slobodne vikende. Prijavite se putem linka do 23.9.2024.

    Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Osijeku. Kandidati trebaju imati najmanje završenu srednju školu. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 16.9.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača na odjelu biciklizma (m/ž) za rad u više županija. Nude se redovita isplata plaća, mogućnost dodatnog bonusa, naknadu za prijevoz, specijalne pogodnosti za zaposlenike, te mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 21.9.2024.

    Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Slavoniji. Poslodavac nudi konkurentna primanja, plaćene putne troškove, organizirane obuke, bonuse i dodatne pogodnosti poput božićnice i uskrsnice. Prijavite se putem linka do 29.9.2024.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za rad u automat klubu u Čepinu. Kandidati trebaju imati srednju školu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, priliku za napredovanje i druge pogodnosti.  Prijavite se putem linka do 20.9.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta ovoga tjedna. Pogledajte gdje se možete zaposliti!

    Bauhaus-Zagreb traži Operatera korisničke podrške (m/ž) za rad od kuće. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, dodatke na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Obavite kupovinu, sačuvajte račun, na Info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i ubacite u za to predviđenu kutiju na Info pultu i čekajte izvlačenje!

    Nagradna igra Portanove još nije gotova – Sakupljajte račune od svake kupovine i na Info pultu preuzmite kupone za sudjelovanje

    Ovaj uspjeh ne predstavlja samo brojku, već i prekretnicu u načinu na koji se telekom usluge u Hrvatskoj nude i koriste

    Kako je osječki prodajni tim oborio rekorde i prodao 50.000 usluga

    Jesenski sajam u Osijeku poznat je po svojoj bogatoj ponudi i raznolikim aktivnostima koje uključuju izlaganje roba i usluga iz domene poljoprivrede, prehrane, obrtništva, graditeljstva i stanovanja, s osobitim naglaskom na domaće, autohtone proizvode naše regije

    [NAJAVA] 27. Jesenski sajam u Osijeku