ŽIVOT

Tražite li posao? Imamo nova radna mjesta za vas!

Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Objavljeno 17.10.2024
Darija Kovačić

Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Transcom WorldWide d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije u odjelu teleprodaje za rad u Osijeku. Od kandidata se očekuje osnovno poznavanje MS Office paketa. Poslodavac nudi početnu obuku, fleksibilno radno vrijeme,welcome bonus od 300€ nakon tri mjeseca rada te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 02.11.2024.

Auto Tehnika d.o.o. traži Voditelja prodaje (m/ž) za rad od kuće. Posao obuhvaća pronalazak novih kupaca u Njemačkoj i Austriji za CNC obradu metala. Od kandidata se očekuje iskustvo u Cold Callingu, poznavanje njemačkog jezika te barem godina radnog iskustva. Nudi se honorarni posao s plaćom od 2.000 € do 3.000 € neto. Prijavite se putem linka do 24.10.2024.

Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) za rad u Zagrebu i Osijeku.Poslodavac nudi stimulativne mjesečne nagrade, dodatne fiksne financijske pogodnosti, smartphone s A1 tarifom, kombinaciju rada od kuće i ureda, MultiSport karticu, božićnicu te moderni radni prostor. Prijavite se putem linka do 22.10.2024.

CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka  do 24.10.2024.

Electus DGS d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Osijeku za A1 Hrvatska. Kandidati trebaju imati SSS, poznavanje rada na računalu i osnove engleskog jezika. Poslodavac nudi početnu edukaciju, stimulativne nagrade i razne financijske pogodnosti. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

RR Solutions d.o.o. traži Edukatora kozmetičara (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi dinamično radno okruženje, edukaciju u zemlji i inozemstvu, stimulativna primanja uz bonuse i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za rad u više gradova diljem Hrvatske uključujući Osijek.  Poslodavac nudi fiksnu plaću, bonuse, edukacije, službeni tablet s neograničenim internetom te službeni automobil za poslovne svrhe. Prijavite se putem linka do 8.11.2024.

Ljekarne Lijek Đakovo traže magistra(m/ž) farmacije za rad na neodređeno u Đakovu. Nudi se puno radno vrijeme u dvije smjene, stimulativna primanja, nagrade, i naknada za prijevoz i prehranu. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

KENDA Manufacturing HR d.o.o. traži Elektrotehničara (m/ž) u održavanju za rad u Belom Manastiru. Od kandidata se očekuje završena srednja škola (elektroničar, elektrotehničar), minimalno 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi zanimljiv i dinamičan posao. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

A.M.S. – BIOMASA d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Dardi. Od kandidata se očekuje srednja škola (4 godine), viša stručna sprema ili fakultet, te minimalno 2 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ubrzajte svoju potragu za poslom! Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se iznadprosječna primanja, organizirane obuke, bonuse, mogućnost Više…

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Grad Osijek će predstaviti projekt “E-mobilnost Grada Osijeka” kroz koji je uspostavljen sustav dijeljenih bicikala s 175 vozila, od toga 50 električnih i 125 mehaničkih te 25 samoposlužnih stanica za odlaganje bicikala, kao i sustav nadzora i upravljanja prometnim sustavima

Dani otvorenih vrata EU projekata: Osječanima sutra 100 besplatnih minuta vožnje eMobi javnim biciklima

Konferencija služi kao platforma za znanstvenike i stručnjake koji se bave teorijom i praksom naprednih sustava i tehnologija povezanih s elektrotehnikom, komunikacijama, računarstvom, kontrolnim sustavima, robotikom, kao i interdisciplinarnim istraživanjima i primjenom

Osijek domaćin 6. međunarodne konferencije ”Smart Systems and Technologies 2024” (SST)

Kako smanjiti bacanje hrane u našim kućanstvima ali i u ugostiteljskim objektima te o mogućnostima financiranja tzv. zelenih projekata...

Edukativna radionica u sklopu obilježavanja Svjetskog dana hrane – “Smanjimo otpad od hrane”