ŽIVOT

FOTO: Vatrogasci skakali iz helikoptera

Čak 60 pripadnika interventnih vatrogasnih postrojbi pokazalo je svoje vještine desantiranja

Objavljeno 27.04.2018
Alan Srčnik

Vatrogasci u skoku! Čak 60 pripadnika interventnih vatrogasnih postrojbi iz Osijeka, Vukovara, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Iloka i Belog Manastira pokazalo je svoje vještine desantiranja, iskakanja iz helikoptera i ulaska u isti, a u uvjetima kada to treba učiniti vrlo brzo i spasiti nečiju glavu i imovinu. Vježba je održana u zračnoj luci Čepin u suradnji s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje, kao i MORH.

Donosimo Vam galeriju fotografija …

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Pogledajte satnicu kada će Rafali preletjeti vaše gradove u čast svih sudionika VRO Bljesak Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene Više…

Na snazi je odluka o komunalnom redu grada osijeka kao i OBŽ o provođenju mjera zaštita od požara. Kazne su velike a u slučaju ozbiljnog požara tu je i kaznena odgovornost. Budite oprezni sa paljenjem vatre!

[VIDEO] Osječki vatrogasci – Upozorenje građanima!

Dolaskom toplijeg vremena počele su i tradicionalne aktivnosti čišćenja vrtova i voćnjaka od suhe trave i drugog biljnog otpada. KAKO Više…

Rad helikoptera hitne medicinske službe u Osijeku planiran je za početak lipnja. Operativni tim u helikopteru sastojat će se od pilota, medicinske sestre, tehničara i doktora.

Hitna medicina u Osijeku uskoro počinje koristiti helikopter

U Osijek će uskoro imati uspostavljenu Hitnu helikoptersku medicinsku službu koja će pokrivati istok zemlje. Uz Osijek, gradovi koji će Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice

Cilj ovog projekta nije samo istaknuti na postojanje naših lokalnih „divova“ već i ukazati na sve veće posljedice klimatskih promjena ali i na nužnost očuvanja osječkih divova.

FOTO] Osječki divovi